WeLeS Opublikowano 14 Marca 2024 Zawieszony Opublikowano 14 Marca 2024 (edytowane) Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: mutuje mi saya bez powodu Nick z gry: WeLeS Nick osoby oskarżonej: Hops Data zdarzenia: 12:39 14.03.24 Opis zdarzenia: zabilem z noza pana Hopsa jak wszedl na server po czym napisalem mu ze - "kosa na dzien dobry" na co on odpowiedzial - "masz juz mokro? " do tego dodal cos w stylu" gowniarzu" - odpowiedziałem mu ze" chyba admin do glowki uderza " po tym ban =na seya i jeszcze grozba ze dluzej dostane. Dowód: nie mam demkia ani ssow zamknalem konsole . dodam tylko,ze wczoraj tez dostalem od niego bana za seya,zle nie pisalem skargi chociaz moim zdaniem tez nie do konca byla zasadna nie widze w regulaminie pkt. ktory mowi ,ze nie moge pisac na seyu do innych graczy jak to ujal pan admin placz i za to ban. Edytowane 14 Marca 2024 przez WeLeS 1 1
Właściciel GET Opublikowano 14 Marca 2024 Właściciel Opublikowano 14 Marca 2024 Dostaniesz przedłużenie kary za rażące naruszenie zasad działu.
Właściciel GET Opublikowano 14 Marca 2024 Właściciel Opublikowano 14 Marca 2024 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi