Rugged1290 Opublikowano 15 Lutego 2024 Fragowicz Opublikowano 15 Lutego 2024 Skarga na: Rzygulak Dlaczego składasz skargę: Podwazanie autorytetu admina Nick z gry: Rugged1920 Nick osoby oskarżonej: Rzygulak Data zdarzenia: 13:37:04 Opis zdarzenia: Dostałem od szanownego admina kicka ze niby się podkładam, a ja wychyliłem z kampy zobaczyć gdzie jest zm i mnie zarazil zly taiming tak sie zdarza, a po czym zostałem wyrzucony wróciłem na serwer i spytałem się przez mikrofon czy admin nie jest yebniety dając bez powodu kicka, a po czym mnie zapytał która wole opcje 1 czy 2 odpisalem ze 1 i dostałem za to bana na 1 dzien. Dowód: wstaw tu dowód popierający skargę, np. w postaci dema lub screen''ów
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 15 Lutego 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 15 Lutego 2024 Skarga to nie odwołanie, jeśli chcesz się odwołać od kary, załóż tutaj temat: https://fragujemy.com/forum/1492-pozostale-bany-i-muty/
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 15 Lutego 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 15 Lutego 2024 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi