ShPaQ Opublikowano 12 Lutego 2024 [CS 1.6] Admin ZOMBIE MOD Opublikowano 12 Lutego 2024 (edytowane) Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Moim zdaniem niesłuszny ban za wpychanie zm do kampy. Nick z gry: ShPaQ Nick osoby oskarżonej: John Rambo Data zdarzenia: 11.02, około 22, ban nałożony 12.02, około 12.20 Opis zdarzenia: Zostałem oskarżony o specjalne wpychanie zm do kampy gdzie był ct (długi tunel). Obejrzałem demko kilka razy. W momencie gdy na mapie był 1 zm grupka ludzi podbiegła do długiego tunelu strzelając. Wyglądało to ewidentnie jakby złapali ZM w kampie. Widząc to też zbiegłem na dół pomoc go dobić. Oddałem kilka niecelnych strzałów z pistoletu ale zaraz skumałem, że tam na koncu jest CT. Przestałem strzelać i się zawinąłem, kilku graczy nawalało jeszcze z kałacha i po chwili go zarazili. Wydaje mi się, że zrobiłem wszystko ok, dziś zrobiłbym to samo. Wprowadzili mnie w błąd bijąc ZM w kampie ale jako jedyny przestałem strzelać jak skumałem co się kręci (żaden ze strzałów oddanych z pistoletu nie wepchnął ZM). Dowód: Demko zajmuje 23MB i nie chce się tu wrzucić, To było 11.02, około 22, mapa frosty. Chwilę po tym jak wszedłem na serwer. Edytowane 12 Lutego 2024 przez ShPaQ
Właściciel GET Opublikowano 12 Lutego 2024 Właściciel Opublikowano 12 Lutego 2024 Przeczytałeś w ogóle zasady tego działu? 1
ZKKF CRZ Opublikowano 12 Lutego 2024 ZKKF Opublikowano 12 Lutego 2024 Odsyłam do napisania odwołania w odpowiednim dziale. Godzinę temu, ShPaQ napisał: Dowód: Demko zajmuje 23MB i nie chce się tu wrzucić, To było 11.02, około 22, mapa frosty. Chwilę po tym jak wszedłem na serwer. Demka masz dostępne TUTAJ
ZKKF CRZ Opublikowano 12 Lutego 2024 ZKKF Opublikowano 12 Lutego 2024 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi