jerzysaw Opublikowano 5 Lutego 2024 Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2024 (edytowane) Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Nieuczciwy ban na tydzień Nick z gry: Jerzysaw Nick osoby oskarżonej: Rzygulak Data zdarzenia: 2024-02-05 21:10 około Opis zdarzenia: Podczas rozrywki było 1 zombie, a ja byłem na jakimś zadupiu mapy. Kiedy zombie było dalego ode mnie postanowiłem wyjść z mojej kampy i dołączyć do ziomków. Jadnak nagle zombie do mnie podleciał i z powodu skończenia amunicji mnie dopadł. Admin wyrzuciła mnie pod zarzutem ''podkładasz się pod zombie''. Gdy weszłem z powrotem na serwer byłem wkurzony za: - nadużywanie permisji - złe rozpatrzenie sytuacji - świadomość że będę czekał dłuuugo na ponowne rozpoczęcie rundy Tak więc po wejściu na serwer napisałem ''jebać admina który mnie wyrzucił pod zarzutem ''(...)'' '' Jestem cholerykiem więc szybko się denerwuję, więc stwierdziłem że każdy jest kozak w internecie, dodatkowo jak ma ''admina''. Admin który mnie wywalił nie wie czym jest władza. Jestem też zażenowany jego debilizmem i wysokim ego, a w dodatku szybkim obrażaniem się niczym dziewczynka. Dostałem BANA na tydzień, prosiłbym o zabranie go, a jeżeli adminowi się nie podoba, to będę szczery - czekam na dc. Proszę sobie bardzo do serca przyjąć że akurat przeżywam kryzys, więc będę BAAARDZO nerwowy i BAAAARDZO szczery. Prawda bardzo boli, co widać na przykładzie sytuacji na serwerze. Pozdrawiam i niecierpliwie czekam - Jerzy P.S - najlepsze jest to że kiedyś się z nim dogadywałem Dowód: ||| Nick admina: Rzygulak ||| Powod: Obrazanie adminow ||| Nalozony: 05.02.2024 - 21:09:33 ||| Dlugosc: 1 tyd Edytowane 5 Lutego 2024 przez jerzysaw 1 3
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2024 Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2024 No zajebisty dowód. Dobrze się czujesz? 1
Właściciel GET Opublikowano 5 Lutego 2024 Właściciel Opublikowano 5 Lutego 2024 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi