Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, Max Goldds napisał:

Masz racje psycha mi wysiadła przy tych dzieciach ale na serwerze robi się już patologia nad którą nikt nie panuje...

No chyba jako były admin powinieneś wiedzieć, jak należy postępować wobec takich graczy, tym bardziej że nie grasz od miesiąca tylko od baardzo długiego czasu...

Cytat

Dzieci lat 7 w górę drą ryja lecą bluzgi i robi się taki syf ze nie da się wytrzymać.
Czy ktoś się dziwi jeszcze ze serwer upada ? Zero stosowania regulaminu przez nikogo. Mała ilość Adminów którzy nie panują nad sytuacja za moich czasów takie coś było nie do pomyślenia.

To jest główny problem tego serwera, dlatego wiele adminów z Surfa zrezygnowało z tej posady ostatnio, włącznie ze mną bo byłem znudzony ciągłym karaniem dziecków za to samo... Wyzywanie, mutacja, zagłuszanie rozgrywki... Nie jest to aczkolwiek powód do wkręcania się w jakieś potyczki słowne z osobami młodszymi od siebie, a tym bardziej chwalenia się swoją jakże bardzo potężną rangą na forum, która nic kompletnie nie daje...

54 minuty temu, Max Goldds napisał:

EDIT: nie straciłem uprawnień tylko odszedłem na przedwczesną emeryturę. Co może się jeszcze zmienić

Nie mi to oceniać, ale przed ewentualnym powrotem na posadę admina, to najpierw powinieneś popracować nad sobą, bo adminowi absolutnie nie wolno tak się zachowywać w stosunku do innych adminów i/lub broń boże, graczy!!! (Nawet, gdy jesteś byłym adminem, bo to na prawdę psuje wizerunek serwera, bo jak można mieć na jakimś serwerze admina, który nie ma szacunku do innych graczy po zrezygnowaniu z tej roli...)

To tyle, odmeldowuje się
Pozdrawiam

Edytowane przez EnteX
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Szok 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności