Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cytat

.Jestem często na serwerze..

Panie Pawle, Pan to chyba za dużo w tego Kunter Strujka grał, zamiast na zajęciach języka polskiego przebywać. 

Cytat

Przestrzegam kultury na serwerz.

No gdyby Pan nie przestrzegał, to długo by Pan nie pograł, z resztą jak każdy inny.

Cytat

Mam duże doświadczenie..

- Kupiłam sobie motor.
- Jaki?
- Niebieski.

Cytat

Czy kiedykolwiek sprawowałeś funkcję admina: Tak posiadałem na wielu serwerach AMX opanowany

To Pan Panie Pawle sprawował tę funkcję, czy posiadał tę funkcję. 

Podsumowując, zawsze i wszędzie będę to pisał i głośno o tym mówił, że jeżeli ktoś składa podanie, to powinien się do tego przyłożyć ponieważ staje się ono jego jakby wizytówką. Jeżeli Panu, Panie Pawle nie chciało się przyłożyć do podania by napisać je poprawnie choćby stylistycznie (i proszę nie piszta mi tego pierdolondo o dysleksji, dysgrafii czy dysmózgii, która jest czystym lenistwem), czy chwilę pomyśleć by rozbudować listę argumentów dlaczego akurat Pana potrzebujemy, to jak podejdzie Pan do obiektywnego oceniania graczy, jeżeli nie będzie podane na tacy kto zawinił faktycznie, a trzeba będzie to rozstrzygnąć i trochę się pomęczyć? Na plus zdecydowanie jest Pana staż, choć jak na 23 lata i sprawowanie funkcji flagowego na ,,wielu serwerach", to ,,nyndza z bryndzom"  u Pana w podaniu. No chyba, że 23 lata temu odpalił Pan mod na Half-Life, a kolejny raz styk z grą pojawił się dwa miesiące temu, to zmienia postać rzeczy.

Tyle chciałem dodać od siebie i może jest Pan Panie Pawele świetnym, towarzyskim i inteligentnym człowiekiem, z którym mógłbym przegadać przy wódzie kilkanaście dobrych godzin i nie mieć dość, to podanie mówi zupełnie co innego. I klasycznie co złego to ja, życzę miłego dnia.

• Karambit w plecy (-) 3
  • Zmieszanie 2
  • Szok 1
Opublikowano (edytowane)

Panie Żywy odniosę się do tego co pan mi napisał. Jak napisałem wcześniej posiadam doświadczenie jako Admin. Owszem napisałem w skrócie co mam zamiar robić jako Admin ponieważ tak było w podaniu.

Jeśli chodzi mi o funkcje Admina wiem że nie można przekraczać swoich uprawnień i korzystać z tego dla własnego widzi misie. Od siebie dodam jeszcze raz jak w poprzednim podaniu brałem udział w pierwszym Polskim Finale Counter-Strike w Warszawie skąd też pochodzę i mieszkam do tej pory. I proszę mi wierzyć że Adminem chcę być by pilnować porządku na serwerze i wyłapywać czeterów. Dziś jeden grał o koło 8.00 i pisałem na forum lecz żadnego admina nie było. Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Edytowane przez Xeron
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Dzięki ale jak ci już pisałem wbudowane w laptopa micro. Ale inni piszą i mówią że ok to może ty spod ryb jesteś :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Xeron napisał:

Panie Żywy odniosę się do tego co pan mi napisał. Jak napisałem wcześniej posiadam doświadczenie jako Admin. Owszem napisałem w skrócie co mam zamiar robić jako Admin ponieważ tak było w podaniu.

Jeśli chodzi mi o funkcje Admina wiem że nie można przekraczać swoich uprawnień i korzystać z tego dla własnego widzi misie. Od siebie dodam jeszcze raz jak w poprzednim podaniu brałem udział w pierwszym Polskim Finale Counter-Strike w Warszawie skąd też pochodzę i mieszkam do tej pory. I proszę mi wierzyć że Adminem chcę być by pilnować porządku na serwerze i wyłapywać czeterów. Dziś jeden grał o koło 8.00 i pisałem na forum lecz żadnego admina nie było. Pozdrawiam i proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

No i superancko Panie Pawle, taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje i gdyby kogoś to interesowało, to jestem na ,,tak", ale ja tutaj nie mam w tych kwestiach nic do gadania, ja się tylko z zawodu przypierniczam =).

Opublikowano

Spoko Żywy rozumiem każdy ma jakąś funkcje jeśli chodzi o sieć serwerów i nie mam z tym problemu taki masz przydział. :D 

Droga Candy. Wiem że wyglądało to słabo bo wypadłem z obiegu i musiałem sobie co nieco przypomnieć . Ale i tak dziękuję za opinie. 

Miałem chwilę przerwy w cs'ie. Około 4 lat bo poprosiła mnie o to małżonka więc obietnicy dotrzymałem.

Teraz wróciłem i chciałbym was wspomóc swoim doświadczeniem i wiedzą.

Tyle odemnie Pozdrawiam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności