Malboro Opublikowano 7 Marca 2023 Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2023 Witam , nie jestem pewien czy pisze na odpowiednim dziale, ale mam pytanie do admina UPsik, na jakiej podstawie wklepał mi bana za abh?Chciałbym o jakieś rozpisanie ś dema?Jak by rozumiem ,że dla osoby, która nie umie robić bh trudno jest sobie wyobraźić ,że ktoś może tak skakać (wskakiwać do kampy) , przez 5 lat mojej kariery na różnych typach serwerów zombie nie dostałem tak śmiesznego bana , lecz po części rozumiem, bo na tym serwerze jest mało wtajemniczonych osób jesli chodzi o bh .Czekam na odpowiedź .Pozdrawiam. Wlepek z consoli: [FRAGBANS]-------------------------------------[FRAGBANS] ||| Zostales zbanowany na serwerze! ||| Nick: tHE ||| IP: ||| STEAM_ID: STEAM_1:0:1573082658 ||| Nick admina: Upsik ||| Powod: Auto Bunnyhop ||| Nalozony: 07.03.2023 - 21:25:43 ||| Dlugosc: 1 tydzien ||| Na: [ ZOMBIE INFECTION ] Fragujemy.com :: Classic - BossBaG! (zm_fg_oblivion_final) ||| Musisz poczekac jeszcze: 1 tydzien ||| Wygasa: 14.03.2023 - 21:25:43 [FRAGBANS]-----------------------------------
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 7 Marca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2023 Odwołaj się w tym dziale -> https://fragujemy.com/forum/647-kary-za-cheaty/
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 7 Marca 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi