Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Skarga na admina

HOverB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: Admina 
Dlaczego składasz skargę: Niewykonywanie obowiązków administratora serwera OM2

Nick z gry: Over
Nick osoby oskarżonej: ꧁༒☬Shiny☬༒꧂

Data zdarzenia: 24.02.2023 godzina: około 20:55 
Opis zdarzenia: Gracz lata odwalony i jest to widać nawet jak jest się graczem. Admin mimo to że jest na spc nie reaguje na wezwanie u@ mimo to że gracz jest ewidentnie odpalony 
czasówka kiedy admin przebywa na spekcie:0:00-12:12 i od 13:00 wbił na serwer i poszedł znowu na spc i jak @ tokar.helios wszedł na serwer to poprosiłem go żeby sprawdził graczy i po pewnym czasie dał bana graczowi który był odwalony. Dochodzę do wniosku że admin nie reaguje mimo upomnień stąd ta skarga i apropo tego nadużywa praw administracyjnych typu slapowanie 

Dowód: demko:http://852240.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1677267973-1677269914.zip 

• Sponsor
Opublikowano

@ HOverB  na demku którym podałeś same Nuddyyy masz może coś bardziej cikawego?, oraz nic nie widziałem żebyś zgłaszałeś na U@ innego gracza nawet Admina nie było na serwerze bo cały czas Disconnektował z serwera, próbował cały czas wbić na serwer ale bez rezultatu pod koniec gdy było już po wszystkim udało mu się wbić / Puls spojrzałem w LOGACH również nie do paczyłem niczego

DO KOSZA :fg_pepe_exit:

• Sponsor
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została odrzucona

Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności