BOLO47 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Wykluczony Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Składam skargę ponieważ jest to wbrew regulaminowi Nick z gry: kokos ananas Nick osoby oskarżonej: Na tej mapie był admin na pewno nie croopek Data zdarzenia: 29.01.2023 godzina około 16:30 Opis zdarzenia: Zdarzenie miało miejsce na mapie zm_fun_world_b, podczas gry zwróciłem graczowi uwagę gdy był zoombie "Darek Łeba" bo nie wykonywał celów mapy i po prostu stał i czekał aż nadarzy się okazja żeby szybko wlecieć do kryjówki i mnie zarazić, po czym tak się stało. Napisałem wtedy na czacie że ktoś mu dał cynk żeby mógł wbić do mnie i mnie zarazić. Zaczął mnie wyzywać "naucz się polskiego" ja mu odparłem " cioty grają razem " i "zgadują się bo inaczej grać nie umieją" po czym wyzywał mnie od "prostaków" Wszystko jest na zdjęciu niżej. Chciałbym zaznaczyć że on nie dostał w ogóle blokady na czat i mikrofon. Ja grzecznie mu zwróciłem uwagę. On nie został ukarany tylko ja, admin zablokował mi czat i mikrofon na 4h bo się uwzięli na mnie, są w zmowie. Mało tego, kolejna sytuacja kiedy Admin "na pewno nie croopek" piszę do innego gracza o nazwie Team Rudego "rudy ogarnij się, bo już przesadzasz z tymi wulgaryzmami, czyli nagminnie to robił i tylko został ukarany na 30 min. Więc ja się pytam co tu jest grane ? Że taki system jest. Jednego mniej lubią lub w ogóle to ma większą karę, a drugi jak jest cool to ma mniejszą karę. Ja tu jestem poszkodowany. Uważam że admin ma niedostateczną kontrolę nad rozgrywką ponieważ zajęty jest graniem a nie przeanalizowaniem sytuacji. Żądam natychmiastowego odblokowania mnie na czacie !!!! Dowód: screen''ów https://zapodaj.net/f49b5b0b28601.jpg.html https://zapodaj.net/0d743410bac0d.png.html https://zapodaj.net/596b025fd2f37.png.html Edytowane 29 Stycznia 2023 przez BOLO47 1 2
Właściciel GET Opublikowano 29 Stycznia 2023 Właściciel Opublikowano 29 Stycznia 2023 I po co te multi-konta na forum? Kolejny debil z ZM robiący cyrki, a potem się dziwić, że my Administracja jesteśmy do Was tak nastawieni. PS. Konta połączyłem. 6 1
Croopek1998 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Stycznia 2023 Bolo, nie jesteś nowym graczem a co chwila robisz to samo. Na mikro krzyczysz, wprowadzasz chaos, ciągłe pretensje o coś i notoryczne czepianie się każdego. Jest różnica pomiędzy graczem który ma z 12 lat i nie do końca ogarnia co jest pięć i używa wulgaryzmów nie odnoszących się personalnie do nikogo, a obrażanie kogoś od ciot . Nie jesteś za to karany pierwszy raz a on tak. Punkt I. podpunkt 4, zapoznaj się z tym bo to też nie pierwszy raz u Ciebie. 10 1
ZKKF Roxie Carbon Opublikowano 29 Stycznia 2023 ZKKF Opublikowano 29 Stycznia 2023 Nie jestem kryptologiem, więc nie wiem w zasadzie jaki jest powód skargi. Skarga to nie odwołanie, a ty "żądasz" usunięcia blokady. Kolejne multikonto, gościu na czacie nie pisał nawet do Ciebie, a Ty robisz znowu z siebie błazna. 5 1
ZKKF Roxie Carbon Opublikowano 29 Stycznia 2023 ZKKF Opublikowano 29 Stycznia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** W skargach nie rozpatrujemy kwestii nieprawidłowo nadanych kar! Aby odwołać się od kary, napisz temat w tym dziale: CS 1.6 Odwołaj się od kary - - - [!] Obecny temat zostanie przeniesiony do Archiwum
Rekomendowane odpowiedzi