Trust Opublikowano 4 Stycznia 2023 Donator Opublikowano 4 Stycznia 2023 Siema, jestem posiadaczem prime.gaming no i na stronie jest kilka darmowych kluczy do gier na goga albo inne platformy, są to gry w które i tak nie zagram więc daje wam kto pierwszy ten lepszy :p mam nadzieje, że dobra strefa do napisania :f Aktywuj kod produktu przed 15 lutego 2023 r. na stronie GOG.com. Skopiuj/wklej kod w polu tekstowym i kliknij „Kontynuuj”. Gra The Evil Within 2 zostanie automatycznie dodana do twojego konta. Spoiler H97S003716C8C7F58F Skąd mogę pobrać moją zawartość? Aktywuj kod produktu przed 14 lutego 2023 r. na stronie GOG.com. Wklej kod w polu tekstowym i kliknij „Kontynuuj”. Gra Dishonored 2 zostanie automatycznie dodana do Twojego konta. Spoiler NNEK79F2C56339B470 2
m@st3r Opublikowano 4 Stycznia 2023 Wykluczony Opublikowano 4 Stycznia 2023 Oba kody już zrealizowane 1
Legendarny Fragowicz kulson Opublikowano 4 Stycznia 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2023 *** Wiadomość wygenerowana automatycznie *** Promocja nie jest już aktualna i została zamknięta. Jeśli nie chcesz przegapić kolejnych ofert koniecznie polub nas na Facebook'u, który znajduje się tutaj. Pozdrawiamy, FGTeam 1
Rekomendowane odpowiedzi