Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
  • Od czasu do czasu bugują się i TT lata w niebieskich strojach, a CT w czerwonych co utrudnia rozgrywkę. 
    Spoiler

20221223122540_1.thumb.jpg.39db30052eb16aa58d55695861fe2590.jpg20221223122639_1.thumb.jpg.514477978380229d753a65e3a67fe177.jpg

• 'Eslowe' modele są u nas zakazane, a są mniej widoczne niż te mikołaje. 

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Witam, na serwerze zauważyłem drobny problem co do modeli postaci. Czasami wariują modele i w TT są osoby co maja niebieskiego mikołaja jak i na odwrót, doświadczyłem również sporo agresji ze stronie graczy przez TO więc dobrze było by to jakoś poprawić ewentualnie zlikwidować, dlatego że jest to dosyć myląca a zarazem zaskakująca usterka. Jeśli chodzi o datę to było to widziane w okolicy godziny 12:20 23.12.2023 lecz często jest to widoczne na serwerze w dowolnej chwili, może to dlatego że gdy kogoś przenosi do 2 drużyny to model postaci się nie zmienia? Nie mam pojęcia lecz warto było by nad tym poświecić chwilę czasu.  Poniżej screen a ja życzę wszystkim Wesołych Świąt :D  

20221223120935_1.jpg

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Siema, zauważyłem że niekiedy świąteczne modele vip bugują się i w tt potrafią być niebieskie, a w ct czerwone. Nie zdarza się to zbyt często, ale jest to ciut denerwujące. 

@@ napisałem w złym dziale, prosiłbym o przeniesienie na #2 serwer dd2.

Edytowane przez pogo
Thylele ★,

Połączyłem z opisanym już błędem, na przyszłość sprawdzaj czy ktoś już nie założył takiego tematu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ktoś, coś?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cały czas czekamy na łatkę od twórców reHLDS. Aktualnie z tego co widzę mamy już przyczynę problemu i prawdopodobny fix.

https://github.com/s1lentq/ReGameDLL_CS/issues/804 

https://github.com/s1lentq/ReGameDLL_CS/pull/803/commits/d97482640a3e87edff05094926e609c3ced7d28c

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności