Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 23 Grudnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2022 Od czasu do czasu bugują się i TT lata w niebieskich strojach, a CT w czerwonych co utrudnia rozgrywkę. Spoiler 'Eslowe' modele są u nas zakazane, a są mniej widoczne niż te mikołaje. 4
Damatrox Opublikowano 23 Grudnia 2022 Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2022 Witam, na serwerze zauważyłem drobny problem co do modeli postaci. Czasami wariują modele i w TT są osoby co maja niebieskiego mikołaja jak i na odwrót, doświadczyłem również sporo agresji ze stronie graczy przez TO więc dobrze było by to jakoś poprawić ewentualnie zlikwidować, dlatego że jest to dosyć myląca a zarazem zaskakująca usterka. Jeśli chodzi o datę to było to widziane w okolicy godziny 12:20 23.12.2023 lecz często jest to widoczne na serwerze w dowolnej chwili, może to dlatego że gdy kogoś przenosi do 2 drużyny to model postaci się nie zmienia? Nie mam pojęcia lecz warto było by nad tym poświecić chwilę czasu. Poniżej screen a ja życzę wszystkim Wesołych Świąt 2
Zasłużony Fragowicz pogo Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2022 (edytowane) Siema, zauważyłem że niekiedy świąteczne modele vip bugują się i w tt potrafią być niebieskie, a w ct czerwone. Nie zdarza się to zbyt często, ale jest to ciut denerwujące. @@ napisałem w złym dziale, prosiłbym o przeniesienie na #2 serwer dd2. Edytowane 23 Grudnia 2022 przez pogo Thylele ★, 23 Grudnia 2022 Połączyłem z opisanym już błędem, na przyszłość sprawdzaj czy ktoś już nie założył takiego tematu.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 29 Grudnia 2022 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2022 Ktoś, coś?
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 29 Grudnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Grudnia 2022 Cały czas czekamy na łatkę od twórców reHLDS. Aktualnie z tego co widzę mamy już przyczynę problemu i prawdopodobny fix. https://github.com/s1lentq/ReGameDLL_CS/issues/804 https://github.com/s1lentq/ReGameDLL_CS/pull/803/commits/d97482640a3e87edff05094926e609c3ced7d28c 5 1
Właściciel GET Opublikowano 2 Stycznia 2023 Właściciel Opublikowano 2 Stycznia 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi