michal20080416 Opublikowano 28 Września 2022 Fragowicz Opublikowano 28 Września 2022 Skarga na: opiekuna / admina / gracza Dlaczego składasz skargę: Zostałem niesprawiedliwie potraktowany , admini nawet niepróbowali tego ze mną omówic , nawet słowa k**** nienapisali. Nick z gry: michal20080416 Nick osoby oskarżonej : Michałek (nie jestem zły na niego tylko na osobe ktora wtrąciła sie do mojej kłótni i zgłosiła tylko 1 strone ale niestety niepamiętam nazwy, Chociaż mógł kurwa spróbowac to wyjasnić na czacie). Data zdarzenia: 27.09.2022 około 21.00 Opis zdarzenia: Gram na tym pieprzonym serwerze od ponad pięciu lat ale mimo to administacja daje mi bana bez uzasadnienia . Już raz dostałem VACA za cos co wczoraj zrobilo mi z 6 osób i to w dużo bardziej niesprawiedliwy sposób. Około 21 kiedy grałem wdałem się w lekką kłótnie z graczem(nie pamiętam nazwy ani motywu kłótni) obydwoje posłużyliśmy sie wulgaryzmami nie wyzwałem go w żaden sposób, kłótnia niebyła zbyt długa pisaliśmy może z minutę, gdy nagle ktos ni ztąd ni z owąd napisal "michałek chyba ban bedzie, juz na forum poszło zgłoszenie " a ja niewiem o co mu chodzi przeciez nic niezrobiłem . Z 3 minuty po tym dostałem muta na 8 h mimo iż druga osoba ktora zachowała się tak samo niedostała więc wyszedłem z serwera z zamiarem zagrania następnego dnia. Natomiast gdy pisze te zgłoszenie okazuje się ze jeszcze mam bana na 4 godziny ktorego nawet niewiem kiedy mi dali. Dowód: Jedyne co mam to ss z konsoli bo niemyślałem ze bede musiał pisać na forum . Myślałem że będę mogł to poprostu przeczekać ale nie naprawdę tylu graczy robiło gorsze rzeczy widziałem goscia ktory sie teleportował i miał skrypt na strzelanie ale niedostał bana bo ma kurwa vip premium. Proszę pamiętam jak kiedyś grałem z tymi samymi graczami codziennie a teraz nie dość że gram z jakimiś dziećmi co pierdolą o totalnie bezsensownych rzeczach na czacie to jeszcze dostaje bana mimo iz niezrobiłem nic złego.
ZKKF oreo. Opublikowano 28 Września 2022 ZKKF Opublikowano 28 Września 2022 Odwołania piszemy w innym dziale.
michal20080416 Opublikowano 28 Września 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Września 2022 Ale to głównie jest skarga na admina + gracza ktorego nazwy niepamiętam ale jestem pewien że admin powinien pamiętać skoro zbanował mnie przez jego skarge.
Legendarny Fragowicz kulson Opublikowano 28 Września 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Września 2022 Odwołaj się w tym dziale *KLIK* Pozdrawiam 1
michal20080416 Opublikowano 28 Września 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Września 2022 Okej , dzięki za pomoc
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 28 Września 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Września 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi