Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
1 godzinę temu, Julian napisał:

Ale tak to jest jak sie takich ludzi przyjmuje na administratorów i myślą że są bogiem . Najpierw wyzywał graczy skargę złożyłem nic nie zrobiliście tylko zamknęliście temat 

I po co ten komentarz? Mało masz problemów? Chcesz mieć ich więcej?

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano
49 minut temu, danse. napisał:

I po co ten komentarz? Mało masz problemów? Chcesz mieć ich więcej?

Mówię tylko jak jest a nie wymyślam nic . 

Przykład dlaczego TU dlaczego nie został ukarany 

Cytat

Twoja skarga została odrzucona

Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu

Gość obraża i nic nie zostało zrobione . To jak można to inaczej wytłumaczyć . Sam łamie regulamin i to ma być admin który pilnuje porządku

• Karambit w plecy (-) 1
  • Śmiech 2
  • ZKKF
Opublikowano
4 minuty temu, Julian napisał:

Mówię tylko jak jest a nie wymyślam nic . 

Przykład dlaczego TU dlaczego nie został ukarany 

Gość obraża i nic nie zostało zrobione . To jak można to inaczej wytłumaczyć . Sam łamie regulamin i to ma być admin który pilnuje porządku

Z góry przepraszam, że dodaje kolejny post, ale widzę, że w tej sprawie ktoś się spalił to trzeba szukać rzeczy, szczególnie które już były. Argumenty się skończyły, że wracasz do spraw zamkniętych?

Opublikowano
Teraz, CRZ napisał:

Z góry przepraszam, że dodaje kolejny post, ale widzę, że w tej sprawie ktoś się spalił to trzeba szukać rzeczy, szczególnie które już były. Argumenty się skończyły, że wracasz do spraw zamkniętych?

Odpisałem na zadane pytanie i rozwinąłem dlaczego to napisałem :)) Trzeba czytać z zrozumieniem 

• [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Nie róbcie spamu i edytujcie swoje poprzednie posty

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
21 minut temu, Julian napisał:

Odpisałem na zadane pytanie i rozwinąłem dlaczego to napisałem :)) Trzeba czytać z zrozumieniem 

Ja rozumiem, że intelektem to nie grzeszysz, ale no kurwa, chłopie, @ Hopsialala  pięknie rozpisał wszystko odnośnie Twoich wątpliwości. Jeżeli jego osąd się Tobie nie podoba i masz zamiar sprawiać problemy to pisz, z pewnością pomogę się Tobie stąd wynieść, bo nie będę więcej tolerował takich zachowań. Koniec przedszkola.

Więc tak, chyba jednak sobie wymyślasz, skoro sam ADMINISTRATOR wyjaśnił sytuację i ja jak najbardziej osąd ten popieram.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano
Godzinę temu, danse. napisał:

Ja rozumiem, że intelektem to nie grzeszysz, ale no kurwa, chłopie, @ Hopsialala  pięknie rozpisał wszystko odnośnie Twoich wątpliwości. Jeżeli jego osąd się Tobie nie podoba i masz zamiar sprawiać problemy to pisz, z pewnością pomogę się Tobie stąd wynieść, bo nie będę więcej tolerował takich zachowań. Koniec przedszkola.

Więc tak, chyba jednak sobie wymyślasz, skoro sam ADMINISTRATOR wyjaśnił sytuację i ja jak najbardziej osąd ten popieram.

Ale co wymyślam że administarator łamie regulamin a Wy to popieracie ? To chyba jest po to aby pilnował a nie pokazywał jak nie przestrzegać regulaminy. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jesteś niereformowalny, nie rozumiesz podstawowych rzeczy, a ja nie mam zamiaru Tobie tego tłumaczyć.
Tym bardziej nie chcę też czytać Twoich kolejnych wysrywów i błazenady, kosz.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności