Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, Julian napisał: Ale tak to jest jak sie takich ludzi przyjmuje na administratorów i myślą że są bogiem . Najpierw wyzywał graczy skargę złożyłem nic nie zrobiliście tylko zamknęliście temat I po co ten komentarz? Mało masz problemów? Chcesz mieć ich więcej? 3 1
Julian Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Donator Opublikowano 19 Sierpnia 2022 49 minut temu, danse. napisał: I po co ten komentarz? Mało masz problemów? Chcesz mieć ich więcej? Mówię tylko jak jest a nie wymyślam nic . Przykład dlaczego TU dlaczego nie został ukarany Cytat Twoja skarga została odrzucona Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu Gość obraża i nic nie zostało zrobione . To jak można to inaczej wytłumaczyć . Sam łamie regulamin i to ma być admin który pilnuje porządku 1 2
ZKKF CRZ Opublikowano 19 Sierpnia 2022 ZKKF Opublikowano 19 Sierpnia 2022 4 minuty temu, Julian napisał: Mówię tylko jak jest a nie wymyślam nic . Przykład dlaczego TU dlaczego nie został ukarany Gość obraża i nic nie zostało zrobione . To jak można to inaczej wytłumaczyć . Sam łamie regulamin i to ma być admin który pilnuje porządku Z góry przepraszam, że dodaje kolejny post, ale widzę, że w tej sprawie ktoś się spalił to trzeba szukać rzeczy, szczególnie które już były. Argumenty się skończyły, że wracasz do spraw zamkniętych?
Julian Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Donator Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Teraz, CRZ napisał: Z góry przepraszam, że dodaje kolejny post, ale widzę, że w tej sprawie ktoś się spalił to trzeba szukać rzeczy, szczególnie które już były. Argumenty się skończyły, że wracasz do spraw zamkniętych? Odpisałem na zadane pytanie i rozwinąłem dlaczego to napisałem Trzeba czytać z zrozumieniem
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 19 Sierpnia 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Nie róbcie spamu i edytujcie swoje poprzednie posty 1
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 21 minut temu, Julian napisał: Odpisałem na zadane pytanie i rozwinąłem dlaczego to napisałem Trzeba czytać z zrozumieniem Ja rozumiem, że intelektem to nie grzeszysz, ale no kurwa, chłopie, @ Hopsialala pięknie rozpisał wszystko odnośnie Twoich wątpliwości. Jeżeli jego osąd się Tobie nie podoba i masz zamiar sprawiać problemy to pisz, z pewnością pomogę się Tobie stąd wynieść, bo nie będę więcej tolerował takich zachowań. Koniec przedszkola. Więc tak, chyba jednak sobie wymyślasz, skoro sam ADMINISTRATOR wyjaśnił sytuację i ja jak najbardziej osąd ten popieram. 2 1
Julian Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Donator Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Godzinę temu, danse. napisał: Ja rozumiem, że intelektem to nie grzeszysz, ale no kurwa, chłopie, @ Hopsialala pięknie rozpisał wszystko odnośnie Twoich wątpliwości. Jeżeli jego osąd się Tobie nie podoba i masz zamiar sprawiać problemy to pisz, z pewnością pomogę się Tobie stąd wynieść, bo nie będę więcej tolerował takich zachowań. Koniec przedszkola. Więc tak, chyba jednak sobie wymyślasz, skoro sam ADMINISTRATOR wyjaśnił sytuację i ja jak najbardziej osąd ten popieram. Ale co wymyślam że administarator łamie regulamin a Wy to popieracie ? To chyba jest po to aby pilnował a nie pokazywał jak nie przestrzegać regulaminy.
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Jesteś niereformowalny, nie rozumiesz podstawowych rzeczy, a ja nie mam zamiaru Tobie tego tłumaczyć. Tym bardziej nie chcę też czytać Twoich kolejnych wysrywów i błazenady, kosz.
Rekomendowane odpowiedzi