Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Skarga na admina Wraith

AntikoV2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na:  admina 
Dlaczego składasz skargę: Wraith - jako opiekun serwera Mirage#03 jest nieodpowiednim kandydatem na to odpowiedzialne stanowisko jakie pełni. Wratih w ostatnich 2tyg ma ponad 900h w tej grze co jest fizycznie niemożliwe, dopuscił się uzywania Autobh oraz miał prawdopodobnie wh i aima ponadtwo był strasznie niekultrualny oraz nie miły w stosunku do mnie i do innych uzytkowników serwera. 

Nick z gry: AntikoV2
Nick osoby oskarżonej: Wraith

Data zdarzenia: 18 Sierpnia 2022 godzina 18:20 
Opis zdarzenia: Admin miał odklejke i mi sie to nie spodobało. 

Dowód: Demko z dnia 18 sierpnia 2022 godziny 18

• Właściciel
Opublikowano

Ty też masz odklejkę, że piszesz o jakichś 900h, które nic nie znaczą, a także nie potrafisz dać konkretnego dema czy jakichkolwiek dowodów.

Opublikowano
1 minutę temu, GET napisał:

Ty też masz odklejkę, że piszesz o jakichś 900h, które nic nie znaczą, a także nie potrafisz dać konkretnego dema czy jakichkolwiek dowodów.

Napisałem ci konkretne demo "18 sierpnia 2022 godzina ok18" i to nie jest konkretne demo? 

Nie mam innych dowodów ponieważ owy admin zakrył swoje nielegalnei zdobyte 900h oraz do obowiazkow admina nalezy sprawdzenie demka ze skargi

Opublikowano

Człowieku reprezentujesz sobą bardzo niską kulturę osobistą ponadto kłamiesz. Mówiłeś kilkakrotnie, że mam cheaty: "dlaczego latasz odjebany" i wyzywałeś w postaci "pies cie jebał" dwu lub trzy krotnie. Zapytałem cię po wyzwiskach czy masz cos do dodania to odpowiedziałeś: "Tak, pies cię jebał" (Dokładności tego nie jestem w stanie stwierdzić, lecz nadal dam to w cytatach). 
Po drugie dostałeś Mute na Voice Chat i zaraz po tym zwyzywałeś mnie na czacie bez jakichkolwiek zawahań. 
Jeżeli sądzisz, że jakiś administrator używa NIELEGALNEGO oprogramowania to jest od tego forum, a nie prostackie wyzywanie i płakanie na czacie.

Tyle mam do dodania od siebie. 

18.08.2022.png

• Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została odrzucona

Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności