SKRIM Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Skarga na: Chińczyk Dlaczego składasz skargę: dostałem bana podobno za cheaty XD których nigdy nie miałem, grałem normalnie na serwerze musiałem na chwilę wyjść i gdy chciałem wrócić już miałem bana, na serwerze gram już dość długo i nigdy nie spotkałem się żeby ktoś mi zarzucał cheatowanie Nick z gry: SKRIM Nick osoby oskarżonej: Chińczyk Data zdarzenia: 2022/08/13 01:06 Opis zdarzenia: wypisałem wyżej Dowód: nie nagrywam swojej gry Xd więc skoro dostałem bana chińczyk powinien mi to demo pokazać z rzekomymi moimi cheatami 1
Właściciel GET Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Jeszcze nie ogarnąłeś działu "odwołaj się od kary za cheaty"?
Właściciel GET Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Właściciel Opublikowano 13 Sierpnia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi