paraszut Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zawieszony Opublikowano 9 Sierpnia 2022 (edytowane) Oczywiście jeśli mogę to się wypowiem. Jeśli nie to przepraszam i nie bierzcie tej wypowiedzi pod uwagę. Zacznę od tego , że na ZM występują sytuacje którym towarzyszą duże emocje. Do rzeczy.... Co ten gracz takiego zrobił by dawać muta? Nie przesadzajmy. Przecież Admini za o wiele wiele wiele gorsze teksty , wypowiedzi na voice nie ponoszą konsekwencji. I nie chodzi tu o złamanie regulaminu. Chodzi o granicę której nie powinno się przekraczać. Tu gracz zabity napisał sam w sobie tekst który kultury w sobie nie ma. Oczywiscie żartobliwie. Oskarżony również żartobliwie na to odpowiedział. Adminie banujacy nie rozpisujmy tekstów z poprzednich map jako uzasadnienie do danej mapy. Jesteś jak i my wszyscy graczem więc możesz złożyć oddzielną skargę na osobę oskarżanego. Wiem o czym mówi @ In Qontrol by Q-dance z nl ponieważ gdy zacząłem grać na ZM około 8 lat temu to byłeś osobą która grała już od jakiegoś czasu. Byli inni admini którzy byli w stanie więcej zrozumieć.... Chodziło o fun i atmosferę . Ze swojej strony proszę patrzeć w pewnych sytuacjach nie według taryfikatora a według ...... Człowieka? @ Damo Raz jeszcze Edytuje bo moim zdaniem troszkę przesadzasz. Dla Ciebie słowo kurwa nie wyrażane w kogoś stronę jest powodem ? Powiem Ci serio , że gdybym tylko mógł Twoje logo wyciągnąć od początku Twojego istnienia na serwerze to bym to z chęcią zrobił. Dlaczego? Bo nie raz pewnie przeklinałeśjak 98% graczy ma serwerze. Dla mnie to jest bezsens , że Admini będą się 3mali regulaminu w 250%. Chodzi o grę, rozrywkę, przyjemność. I nawet jak jeden do drugiego powie Ty mendo ...obraża , ale nie banujmy za takie rzeczy... Pozdrawiam Edytowane 9 Sierpnia 2022 przez paraszut 1 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 10 Sierpnia 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Przestań się wypowiadać w skargach które ciebie nie dotyczą. 1
Rekomendowane odpowiedzi