Martyyna Opublikowano 19 Lipca 2022 Donator Opublikowano 19 Lipca 2022 33 minuty temu, Kotori napisał: BOLO: Reconnect przed zarazeniem, obrazanie graczy Damo: Obrazanie, prowokowanie graczy. gilu: Obrazanie graczy Kocurek: brak kultury, także prowokowanie w niektórych momentach. Martyyna: prowokowanie, tak samo Patrycja Crazy: Brak kultury, prowokowanie, obrazanie graczy. zonkill: obrazanie graczy. Ja to jestem za karą zbiorową dla osób powyżej, jakieś pomysły @ Kotori ? Może każdy z nas będzie musiał w zeszycie od przyry napisać 50 razy "Nie będę już więcej szukać zadymy na serwerze"? 4 1
KsT Opublikowano 19 Lipca 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2022 2 godziny temu, Damo napisał: Nikt go wcześniej nie prowokował. To JA nawiązałem do jego wierszyka mówiąc do @ Martyyna to co napisałem wyżej, ale nie miało to na celu sprowokowania go bo tak naprawdę nic złego nie powiedziałem. Można nawet stwierdzić, że "okrzyczałem" @ Martyyna Po tym w jaki sposób @ BOLO47 odezwał się do mnie i atmosfera zaczęła się robić trochę nerwowa, jak to bywa na tym serwerze - samo poszło. Nie wspomnę już o tym, że @ BOLO47 sam przecież napisał, że to tylko gra, forum to gra/zabawa. Sytuacja została wyjaśniona z @ mertens- em na PW steam bo chłopok też za bardzo wziął to do siebie. Przecież znam go nie od dziś i nawet był przez chwilę adminem na zm podczas, gdy jeszcze pełniłem funkcję czerwonego, siedział z nami na TS3 itd. więc jakbym miał coś do niego, to z pewnością załatwilibyśmy to właśnie na PW, a nie publicznie A ja go widzę codziennie nawet podczas, gdy Ty wchodzisz na serwer i wypisujesz bzdety na czacie np. kto Ci zrobi loda/gałuszkę itp. próbując być śmiesznym na siłę. Jak chcesz kogoś upominać o zachowanie na czacie/mikro to spójrz też na siebie, żeby następnym razem nawet kolega z administracji nie musiał Cię upominać, że już przesadzasz. A jak piecze Cię tyłek przez to, że @ Virus. oraz @ Hopsialala przyznali jednak mi rację w skardze na @ Julian a, po Twoich pseudo adminowskich umiejętnościach, to znajdź inny sposób na odegranie się Uważam iż skoro damo przyznał się do swojej winy w tym to nie ma co dalej tego drążyć tylko ukarać każdą z stron i sprawa będzie zakończona. Pozdrawiam 1
BOLO47 Opublikowano 19 Lipca 2022 Wykluczony Opublikowano 19 Lipca 2022 Godzinę temu, GET napisał: Patologia. Mój ziomo w 1 LO zjarał Amsterdam pierwszego września Po to, by nauczycielka myślała, że tak już ten ma z natury No i do matury mówił jej, że to alergia
BOLO47 Opublikowano 19 Lipca 2022 Wykluczony Opublikowano 19 Lipca 2022 3 godziny temu, Kotori napisał: 03:15 ->>>> Reconnect, zgadza się. 16:03 ->>>> Zgadza się, o 18 minucie powrót, innymi słowy ucieczka przed zarażeniem Na koniec się wypowiem, obejrzałem całe demo i śmiało mogę powiedzieć, że takiego cyrku to jeszcze nigdy nie widziałem. Co to w ogóle za zachowanie? Rozumiem, że bolo powiedział pare słów za dużo ale wy zaczęliście go prowokować jeszcze przed tym, co napisał do damo, wieczór bez obrażania to dzień stracony, nie rozumiem jednak, czemu pomimo upłynięcia tych paru minut od zdarzenia ciągle po nim jechaliście i go prowokowaliście, ok, można się pośmiać z niektórych rzeczy z forum ale ta sytuacja na serwerze nie była śmieszna, była żenująca, w dodatku jakieś odpalanie się na mertensa, że niby ma ugadane z adminami, że jest nietykalny oraz, że będzie miał perma . Już nie wspomnę o gilu, który sie nawet zachować nie potrafi i tak samo inne osoby w tym czasie na serwerze, więcej lat a zachowanie jak 14 latcy szukający zadym. S: Reconnect. BOLO: Reconnect przed zarazeniem, obrazanie graczy Damo: Obrazanie, prowokowanie graczy. gilu: Obrazanie graczy Kocurek: brak kultury, także prowokowanie w niektórych momentach. Martyyna: prowokowanie, tak samo Patrycja Crazy: Brak kultury, prowokowanie, obrazanie graczy. zonkill: obrazanie graczy. Wiadomosci z konsoli itp: [V.I.P PRO] KoCuReK : taaa jeb sie na cyce tam [Premium] [V.I.P PRO] Crazy : do wody spierdalaj [Premium] [V.I.P PRO] Damo : jak chcesz zobaczyc morde to spojrz na swoja kobite [Premium] [V.I.P PRO] Damo : spojrz [Premium] [V.I.P PRO] Damo : osle jebany [Premium] [V.I.P PRO] Crazy : poka wiersza lepiej a nie pierdolisz [Premium] [V.I.P PRO] Martyyna :w : Patrycja [Premium] [V.I.P PRO] Martyyna :w : Co tam cnotko? [Premium] [V.I.P PRO] Patrycjaa : ahhahaa [Premium] [V.I.P PRO] gilu : chuj w dupe jebany [Premium] [V.I.P PRO] gilu : jebniety jestes [Premium] [V.I.P PRO] gilu : ssij [Premium] [V.I.P PRO] Crazy : jg zonkill : ale cwele BOLO : Zamknij Demo Morde BOLO : ciekawe jakbys byl twarza w twarz BOLO : ta zawsze sie znajdzie wytluamczecie pzida zawsze znajdzie BOLO : kurwa ja tam wyjasnile msprawe to moaj i martyny na hu jsie wpeirdalacie Reszta byla gadana na mikro, co wy odwalacie na tym serwerze, jakies podzialy kto jest lubiany a kto nie, nasmiewanie sie z innych osob oskarzanie ich bez jakichkolwiek dowodow, ogarnijcie sie. Same Asy na liście, nie sądzicie że to wspaniałe heheh Fajnie się to czyta, jeden od drugiego lepszy Xd
-Damian Opublikowano 19 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 19 Lipca 2022 Cisza w kościele, cisza w komnacie, kto się odezwie zdejmuje gacie Hopsialala, 19 Lipca 2022 Wypowiadając się w tym temacie co wnosisz do zdarzenia? 1
paraszut Opublikowano 19 Lipca 2022 Zawieszony Opublikowano 19 Lipca 2022 Osoby grające regularnie na serwerze dobrze wiedzą, że to jest codzienność gdy nie ma Admina. Wszechobecne wyzywanie innych,utrudnianie gry,blokowanie,podkładki itd. Co do całej sytuacji... Jestem za dołkiem na 24h
Rekomendowane odpowiedzi