Pogo_92 Opublikowano 1 Lipca 2022 Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2022 Witam nick w grze : pogo A więc tak chciałbym złożyć na działanie admina którego dał mi mute na godzinę po czym zbanowal innego gracza Zabijaka. nie może być miejsca na tak nie kompetentne działanie adminów na serwerze. cytuje : zapewne ja bym dostał bana jakbym tyle na respie siedział i mute dostałem.. nie będę zbierał tu żadnych dowodów ani nic.. admin powinien być rekrutowany według jakiś specjalnych wymagań a nie że przyjdzie sobie pierwszy lepszy debil bo tak to nazwijmy po imięniu gdyż wywala za byle co gdyż jego zachowanie było niestosowne i nie kompetentne gdyż na jakich zasadach są wybierani admini nie wiem... Za zaslugi ? Za lata gry ? Czy są jakieś specjalne kryteria. Gram w CS praktycznie od 10 lat z małymi przerwami i nigdy nie widziałem takiej nie kompetencji na serwerze. Skoro macie przyciągać graczy przyciągnijcie najpierw kompetentne osoby które będą tego pilnować w postaci adminów .
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 1 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2022 Po 1 nie zastosowałeś się do wzoru, po 2 mute jest słuszny ponieważ wtrącasz się w pracę admina, po 3 obrażasz admina w tym wylewaniu swoich żali, co nie będzie u nas tolerowane, i po 4 od niesłusznego muta możesz się odwołać w odpowiednim dziale. 3 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 1 Lipca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lipca 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi