paraszut Opublikowano 24 Maja 2022 Zawieszony Opublikowano 24 Maja 2022 Serwer, na którym nadano karę: zm Rodzaj kary:mute Powód kary: wpisz tu powód otrzymanego bana lub muta ? Data nadania kary: wpisz tu przybliżoną datę oraz orientacyjną godzinę zdarzenia 30 min temu Nick z gry: jw Opis zdarzenia: opisz nam krótko i zwięźle sytuację przed otrzymaniem kary - niewłaściwe jest tu obrażanie kogokolwiek; w przypadku, kiedy opis Czy przyznajesz się do popełnionego czynu: nie https://bany.fragujemy.com/cs16/gaglist/index.html 2 3
SPORTOWA WARSZAWA (L) Opublikowano 24 Maja 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2022 Paraszut, czy Ty masz równo pod kopułą? Bo mnie już osobiście zaczynasz denerwować, mimo to, że mam urlop. Każdy Twój post, odwołanie i inne akcje są dla mnie z dupy. Już sam nie wiem, czy się śmiać czy płakać.. 2
Właściciel GET Opublikowano 24 Maja 2022 Właściciel Opublikowano 24 Maja 2022 Naucz się normalnie składać odwołanie, bo nie jesteś tu królem. 5
Właściciel GET Opublikowano 24 Maja 2022 Właściciel Opublikowano 24 Maja 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi