Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

co to za obrony wujka widac dal specialnie dowod na niego.Widac rękę rękę myje swój swojego broni sory ale widac to 

Edytowane przez cpn
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Nie wiem czemu wy w ogóle jeszcze trzymacie tego wuja na serwie chłop ma chyba  15 banów a gagów chyba z 20 zróbcie z nim cos  w końcu proszę  was.

Opublikowano

Witam , nie podoba mi sie obrazanie mojej rodziny , jak kazdy wie don eladio dudek 56 to moj brat . ocene zostawiam wam wrzystkim . pozdrawiam

Opublikowano

Mówiłem wam już kilka dni temu tobie i wuja żebyście sobie dali spokój bo mieliście problem, zamiast iść po rozum do głowy to konflikt zeskalował i jest tego wynik. Obydwaj sobie powinniście odpocząć bo wina nie leży tylko po stronie wuja który jak widać bardzo przesadził ale również ty masz swoje grzechy. Zamiast wyciągać pierdołowate i dziecinne konflikty na forum trzeba było sobie iść porozmawiać jak człowiek z człowiekiem na ts czy coś. Osobiście obejrzałem demo jak się zaczeło to kilka dni temu i nie umiem zrozumieć nawet o co wam poszło ale naprawdę odpocznijcie sobie obydwaj taka rada.

http://217725.node30.pukawka.pl/hltv-2204122232-zm_perfect-1649795520-1649797680.zip

• [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Wasze posty nic nie wnoszą do tematu.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności