Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRIMA APRILIS] Skarga na opiekuna serwera - Roxie Carbon

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Skarga na: opiekuna
Dlaczego składasz skargę: Opiekun serwera nadużywa swojej władzy oraz nie wykonuje obowiązków na serwerze.

Nick z gry: Damo
Nick osoby oskarżonej: @ Roxie Carbon

Data zdarzenia: 31.03.2022, 19:00
Opis zdarzenia: Wczoraj grając mapę zm_fg_fox_wreszcie_final, w/w opiekun serwera stale polował na co najmniej na 4 zombie, przy czym przeważnie zostawał zarażony, za każdym razem przemawiając do wszystkich graczy, że oni wszyscy są na kosę. Kolejna sytuacja ( 18:50 ) użyłem szaleństwo do kampy, w której był w/w opiekun, po czym kiedy miałem go już zainfekować, on postanowił uciec mi na noclipie na mape zm_anekin_house_v4. Dodam też, że z racji moich 60-tkowych korzeni, zgłaszałem sporo graczy na u@, którzy łamali reg. serwera, ale bez jakiejkolwiek reakcji, gdzie jest to niedopuszczalne bo przecież admin nie jest człowiekiem, tylko maszyną, która ma widzieć wszystko co dzieje się na mapie i reagować w milisekundach. Pragnę dodać, że jest to kolejny opiekun, który notorycznie nadużywa swojej władzy dlatego wypadałoby w końcu jakoś przerwać tą złą passe i uważam, że godnym następcą byłby @ Kotori , który nie dość, że tworzy dobre mapy na ten serwer, to ogarnia go najlepiej ze wszystkich obecnych adminów. Liczę na przychylne, pozytywne rozpatrzenie mojej skargi, a jak nie to chcę poinformować, że wytrzepałem NAWET dywan więc wszystko można śmiało pod niego zamieść.

Pozdrawiam

Dowódhttp://217725.node30.pukawka.pl/hltv-2203311906-zm_fg_fox_final-1648746360-1648748640.zip

12:20, 16:25, 18:50, 25:21, 36:01

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zmieszanie 1
  • Śmiech 8
  • Szok 1
  • Serduszko fragowe (+) 5
  • Właściciel
Opublikowano

Ja się 2 dni temu z nim pogodziłem, a on takie cyrki robi. Przecież to jest jakiś skandal, przyjrzę się temu dziś o 23:69.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zmieszanie 1
  • Smutek 2
Opublikowano

obczaicie akcje z 21:37- karygodne po prostu, masakra

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Damo napisał:

opiekun serwera stale polował na co najmniej na 4 zombie, przy czym przeważnie zostawał zarażony, za każdym razem przemawiając do wszystkich graczy, że oni wszyscy są na kosę.

Nie rozumiem oburzenia, zostały wprowadzone zmiany w regulaminie na ostatnim spotkaniu Administracji ZM, że polowanie bez konsekwencji jest legalne od 5 ZM na mapie, niezależnie od jej wielkości. Poza tym @ Roxie Carbon testował nowy perk ze sklepu (aktualnie dostępny tylko dla Administracji) co daje one hit kill z kosy na 6 sekund. Najwidoczniej były jakieś problemy, ale to @ GET pisał plugin, więc logiczne, że występują błędy oraz zapomniał zaktualizować regulamin. Miało być to tajemnicą, ale jak już wyszła taka imba to wypadałoby o tym wspomnieć.

użyłem szaleństwo do kampy, w której był w/w opiekun, po czym kiedy miałem go już zainfekować, on postanowił uciec mi na noclipie na mape zm_anekin_house_v4.

Z tego co mi wiadomo było coś testowane. Możliwe, że @ Roxie Carbon  przypadkowo wyłączył się monitor, wcisnął binda, bo zgasło światło w pokoju i wleciał w ścianę.

Mogę się mylić, ale tak to mniej więcej wyglądało.

Pragnę dodać, że jest to kolejny opiekun, który notorycznie nadużywa swojej władzy dlatego wypadałoby w końcu jakoś przerwać tą złą passe

Pragnę się nie zgodzić, według mnie @ Roxie Carbon świeci bardzo dobrym przykładem dla graczy jak i kolegom z Administracji na serwerze. W końcu jest to osoba, która bardzo szybko po objęciu stanowiska Admina awansowała na Opiekuna z powodu rezygnacji @ Flow . Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, ze świecą drugiego takiego szukać.

uważam, że godnym następcą byłby @ Kotori , który nie dość, że tworzy dobre mapy na ten serwer, to ogarnia go najlepiej ze wszystkich obecnych adminów.

W tej kwestii mogę się zgodzić bezapelacyjnie, ale nie kosztem usunięcia aktualnego Opiekuna serwera. Był poruszany temat @ Kotori  na naszym ostatnim zebraniu. Z tego co pamiętam serwer ZM będzie posiadał dwóch Opiekunów serwera. Pewnie zapytacie: Dlaczego? Już wyjaśniam: Serwer ZM posiada dość rozbudowany regulamin, poboczne zasady oraz taryfikator. Na serwerze bardzo często dochodzi do łamań regulaminu i niejednoznacznych akcji. Samo zwiększenie Adminów nie da oczekiwanych rezultatów. Dlatego planowany zwierzchnik, który podzieli z @ Roxie Carbon  obowiązki. @ Kotori  jest idealnym kandydatem, ponieważ: jest młody, aktywny, szybko przyswaja wiedzę, ma wiele pomysłów na serwer, wszędzie go pełno, dyskutuje z nami, liczy się z każdym zdaniem. Popieram i czekam na awans.

Liczę na przychylne, pozytywne rozpatrzenie mojej skargi, a jak nie to chcę poinformować, że wytrzepałem NAWET dywan więc wszystko można śmiało pod niego zamieść.

Dywan wytrzepany, nie ma co zamiatać pod dywan. Skarga jest niesłuszna, więc odkurzamy parkiet czy tam panele i syfu nie ma.

Edytowane przez smile.
  • Śmiech 1
  • ZKKF
Opublikowano

Z przykrością muszę przyznać, że nie pamiętam tych sytuacji i podejrzewam, że wszystkiemu winny jest ten jakże pyszny, przyczajony i zabójczy napój:
414096.jpg

Któremu wczoraj udało się mnie "ustrzelić", stąd braki w pamięci.
Z tego też powodu wytłumaczę postawione mi zarzuty:

- Polowanie na 4 zombie - podejrzewam, że cztery modele zlewały mi się w jeden, biegania z kosą nie jestem w stanie wytłumaczyć.
- Ucieczka przed szaleństwem - zapewne zapomniałem, że gram w grę, dlatego zacząłem uciekać.
- Brak reakcji - piszesz o milisekundach, mój czas reakcji można było liczyć wczoraj w minutach.
- @ Kotori  na opiekuna - jestem za, "Snajper" nie ustrzeli go jeszcze przez 3 lata, więc nie będzie możliwa taka sytuacja.

- Dywan właśnie odkurzałem, bo jak wiadomo "na kaca najlepsza jest praca" (a po tym napoju jest potężny), więc nie ma się co martwić.

Bardzo przepraszam za zaistniałą sytuację i nie gwarantuję, że się nie powtórzy, gdyż ze względu na promocje zakupiłem 4 sztuki, a wczoraj spożyłem dwie.
Pozdrawiam,
Roxie Carbon

• Zmieszanie 1
  • Śmiech 10
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Dobra dawać ten awans już to będę z @ Roxie Carbon opiekunem

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

@ Kotori jedyna osoba na serwerze, która jest ogarnięta, bezstronna i myśli samodzielnie (co jest trudne jeśli jest wpływ tylu osób) i nie chce z tego czerpać żadnych korzyści. Najlepszy kandydat na opiekuna i szefa całego FG.

• Śmiech 2
  • Ekstra 1
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności