SHiBBy. Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Myślę, że nie głupim pomysłem byłoby dodanie pluginu, który daje możliwość graczom czy słyszą swoich nie żyjących już kolegów z drużyny czy też ich nie słyszą. Np ja lubię jak ktoś po śmierci mimo wszystko może dać mi info ( nie tylko przez 5 sekund) a jeśli tego nie chcę to używam komendy jakiejś. Można by było wymyśleć jakąś komendę nwm np : /muteall i /unmuteall. Dodać informacje na czacie o takiej możliwości i tyle. Wtedy każdy ma wybór swoich preferencji. Z racji że grałem na tego typu serwerze 2 lata no to mówię... Ktoś nie chce info po smierci przez dłuższy czas (tylko 5 sekund) to se zmutuje , ktoś woli to info (stale) i mu nie przeszkadza to nie będzie nikogo mutować Co o tym sądzicie?
Żywy Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Wykluczony Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Pomysł nie jest zły, jednak konsekwencje dodania możliwości komunikacji zdechniakom z teamem jest słaby na swoj sposób. Zbyt duża liczba graczy, wiąże się z prowadzeniem dyskusji, które powodują dezorientację podczas prowadzenia rozgrywek dla ostatnich graczy przy HP. Niepotrzebne dialogi wybijające z rytmu, czy też uprzykrzające grę żyjącym. 3-5s pośmiertnego sprzedania info jest jak najbardziej na miejscu, nic poza tym. Pamiętaj, że to serwery publiczne, zawsze trafisz na chama, buraka, czy też znawcę, który się wyłożył, ale będzie chciał prowadzić grę za Ciebie.
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2023 Właściciel Opublikowano 2 Października 2023 Z uwagi na wyjście CS 2, temat zostaje zarchiwizowany.
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2023 Właściciel Opublikowano 2 Października 2023 Twoja propozycja bądź uwaga została odrzucona Dziękujemy za poświęcony czas i zgłoszenie tej propozycji bądź uwagi. - - - [!] Jeśli nie zgadzasz się z powyższą decyzją, raportuj ten post, a rozpatrzymy go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.