ZKKF Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. oreo. Opublikowano 21 Marca 2022 ZKKF Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 Marca 2022 Hejo! Mało z Was pewnie wie, ale nasz sieć serwerów posiada już własnego Tiktoka. Link: https://www.tiktok.com/@fragujemy Niestety pojawił się mały problem, mianowicie jesteśmy drewnem w gierki jak i montaż wideo (a przynajmniej ja jeszcze jestem ). Zatem, chcielibyśmy Was poprosić o klipy z Waszych gierek, które moglibyśmy tam wstawić. Mogą one być zarówno epickie jak i śmieszne. Oprócz tego, poszukujemy osoby, która się na tym zna i byłaby chętna do pomocy Prosimy o podanka na managera social media Jeżeli macie jakieś inne pomysły na wstawiany tam content to piszcie śmiało, jesteśmy otwarci na wszelakie propozycje! Pozdrawiamy , oreo i managerzy social media. pls send help serio składać mi te podania tiktokerki 9 1 1 14
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 21 Marca 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 21 Marca 2022 a może osoby z koszulkami Fraga nagrałyby jakiegoś tiktoczka 1 1
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 21 Marca 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2022 Razem z @ KitajR32 podejmujemy wyzwanie. Zasypiemy naszymi shotami z mmków 2
KitajR32 Opublikowano 21 Marca 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2022 2 minuty temu, chicken napisał: Razem z @ KitajR32 podejmujemy wyzwanie. Zasypiemy naszymi shotami z mmków wyzwanie przyjete dzis nagrywamy xD 1
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 21 Marca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2022 2 godziny temu, chicken napisał: Razem z @ KitajR32 podejmujemy wyzwanie. Zasypiemy naszymi shotami z mmków Te shoty to lepiej wypić niż zasypywać gratuluje i co będzie fajnego to się Wam podeśle, pozdrowionka dla całej familii fraga. 1 4
SMx Opublikowano 21 Marca 2022 Donator Opublikowano 21 Marca 2022 Jednego z moich klipów masz ciastek na discordzie, jak potrzebujesz więcej to napisz bo mam mnóstwo tego 1
Ruku Opublikowano 21 Marca 2022 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 21 Marca 2022 Nie wiem czy pamiętacie aleee... Jest pewien filmik z udziałem @ Kociaczek którego wyświetlenia już w setkach tysięcy się liczy, więc ja bym ją zatrudnił do pracy. 1
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 21 Marca 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2022 Ja jestem w stanie wycinać klipy z demek GOTV w 1080p60fps, także jeśli ktoś będzie mieć coś do wycięcia, to można pisać. 2 2
xDEADSHOTx Opublikowano 25 Marca 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Marca 2022 Ja mogę nagrać jeszcze raz piosenke którą napisałem dla Fraga ( mam lepszego majka niż wtedy ) jakiś klipik się zmonci 3
Wachu Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Siemanko, Po wstępnej rozmowie z Get'em mogę spróbować coś podziałać tylko podkreślam, że mimo złapania zajawki w sony vegasie cały czas się uczę i wszystko przyjdzie z czasem. Jak mi wiadomo wszystko ma ruszyć w maju i mam nadzieję, że do tego czasu jeszcze coś podszlifuje 2
Ruku Opublikowano 3 Maja 2022 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 3 Maja 2022 (edytowane) Temat powstał 21 marca, natomiast dzisiaj mija miesiąc od wiadomości @ Wachu . Temat ucichł a faktycznie tik tok to byłby dobry pomysł. Podobnie było z serwerem minecraft, była chęć do grania na nim, było sporo osób chętnych do pomocy, niestety zabrały się za to osoby które nie miały czasu by to prowadzić i serwer stoi pusty, a można było po prostu go oddać komuś kto miałby czas. Marnowanie jak dla mnie po prostu dobrych okazji do rozwinięcia projektu. Jak już się za coś brać to trzeba to kończyć czy starać się rozwinąć w pierwszych tygodniach, bo potem zapał znika. Wiadomo, brak czasu, chęci, różne sytuacje życiowe, wtedy jednak należy znaleźć osobę odpowiednią która by mogła poprowadzić dany projekt. Od tak, moje zdanie. Wiadomo, "ma ruszyć w maju" jednak nie lepiej byłoby go wystartować prędzej by zapału nie stracić i chęci? Im szybciej tym także więcej osób zobaczy filmy i się o tym dowie. Już były na tym projekcie rzeczy które się tak odkłada, jednego się nie kończy ( np minecraft) i potem leży puste bez sensu, przykład? Mirage 4 pusty już chyba od 1,5-2lat? Edytowane 3 Maja 2022 przez Ruku
Właściciel GET Opublikowano 3 Maja 2022 Właściciel Opublikowano 3 Maja 2022 Nic nie ucichło, tik tok jest w toku ( wacha miało nie być teraz około 2 tyg ), a minecraft nie był robiony po to by go rozwijać w kierunku 100/100 tylko by każdy chciał zagrać kiedy ma ochotę. 1 4
Legendarny Fragowicz PENK Opublikowano 10 Maja 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2022 Co wy na to Untitled2.mp4 2 1 1 2
Właściciel GET Opublikowano 10 Maja 2022 Właściciel Opublikowano 10 Maja 2022 Jak ktoś to edytuje i doda jakiś lektor to można dać na Tiktoka
Zasłużony Fragowicz Zamasu Opublikowano 10 Maja 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2022 Ty no spoko jest 1
Zasłużony Fragowicz Zamasu Opublikowano 17 Maja 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2022 To jak z tym tiktoczkiem?
Zasłużony Fragowicz Zamasu Opublikowano 21 Maja 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2022 Dobra, bo widzę, że nikt się nie wychyla... @ oreo. weźcie ten mov od @ PENK 'a wrzućcie na TikToka... Zobaczymy jak to będzie. Fajnie by było, jakby ktoś ogarniał też te fragmovy i może na YouTube wrzucać? 1
Jedras Opublikowano 26 Maja 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2022 A może na tego tiktoka jakies krótkie filmiki z reklamą serwerów 1.6 i Go? Może się komuś przewinie, a nóż ktoś wpadnie
Zasłużony Fragowicz Zamasu Opublikowano 26 Maja 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2022 Typowo fragmovie na samego TikToka 30s wystarczy, możemy coś podziałać Jak coś, to pisać do mnie, chętnie pomogę
Legendarny Fragowicz PENK Opublikowano 26 Maja 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2022 30 sekundowe moim zdaniem troszke za długie jak na tiktoka.
Rekomendowane odpowiedzi