Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

a może osoby z koszulkami Fraga nagrałyby jakiegoś tiktoczka :D 

• Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Razem z @ KitajR32 podejmujemy wyzwanie. Zasypiemy naszymi shotami z mmków :fg_pepe_consp:

• Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano
2 minuty temu, chicken napisał:

Razem z @ KitajR32 podejmujemy wyzwanie. Zasypiemy naszymi shotami z mmków :fg_pepe_consp:

wyzwanie przyjete dzis nagrywamy xD

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
2 godziny temu, chicken napisał:

Te shoty to lepiej wypić niż zasypywać :D

gratuluje i co będzie fajnego to się Wam podeśle, pozdrowionka dla całej familii fraga.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Jednego z moich klipów masz ciastek na discordzie, jak potrzebujesz więcej to napisz bo mam mnóstwo tego

Opublikowano

Nie wiem czy pamiętacie aleee...

Jest pewien filmik z udziałem @ Kociaczek  którego wyświetlenia już w setkach tysięcy się liczy, więc ja bym ją zatrudnił do pracy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja jestem w stanie wycinać klipy z demek GOTV w 1080p60fps, także jeśli ktoś będzie mieć coś do wycięcia, to można pisać.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Ja mogę nagrać jeszcze raz piosenke którą napisałem dla Fraga ( mam lepszego majka niż wtedy ) jakiś klipik się zmonci :D 

• Serduszko fragowe (+) 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko, 

Po wstępnej rozmowie z Get'em mogę spróbować coś podziałać tylko podkreślam, że mimo złapania zajawki w sony vegasie cały czas się uczę i wszystko przyjdzie z czasem.

Jak mi wiadomo wszystko ma ruszyć w maju i  mam nadzieję, że do tego czasu jeszcze coś podszlifuje :>

• 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

Temat powstał 21 marca, natomiast dzisiaj mija miesiąc od wiadomości @ Wachu . Temat ucichł a faktycznie tik tok to byłby dobry pomysł.

Podobnie było z serwerem minecraft, była chęć do grania na nim, było sporo osób chętnych do pomocy, niestety zabrały się za to osoby które nie miały czasu by to prowadzić i serwer stoi pusty, a można było po prostu go oddać komuś kto miałby czas. Marnowanie jak dla mnie po prostu dobrych okazji do rozwinięcia projektu. 

Jak już się za coś brać to trzeba to kończyć czy starać się rozwinąć w pierwszych tygodniach, bo potem zapał znika. Wiadomo, brak czasu, chęci, różne sytuacje życiowe, wtedy jednak należy znaleźć osobę odpowiednią która by mogła poprowadzić dany projekt. Od tak, moje zdanie.

Wiadomo, "ma ruszyć w maju" jednak nie lepiej byłoby go wystartować prędzej by zapału nie stracić i chęci? Im szybciej tym także więcej osób zobaczy filmy i się o tym dowie.

Już były na tym projekcie rzeczy które się tak odkłada, jednego się nie kończy ( np minecraft) i potem leży puste bez sensu, przykład? Mirage 4 pusty już chyba od 1,5-2lat?

Edytowane przez Ruku
  • Właściciel
Opublikowano

Nic nie ucichło, tik tok jest w toku ( wacha miało nie być teraz około 2 tyg ), a minecraft nie był robiony po to by go rozwijać w kierunku 100/100 tylko by każdy chciał zagrać kiedy ma ochotę. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

:fg_pepe_think:Co wy na to

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Szok 1
  • Ekstra 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ty no spoko jest :D 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To jak z tym tiktoczkiem? :D 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dobra, bo widzę, że nikt się nie wychyla... @ oreo.  weźcie ten mov od @ PENK 'a wrzućcie na TikToka... Zobaczymy jak to będzie. 

Fajnie by było, jakby ktoś ogarniał też te fragmovy i może na YouTube wrzucać? :D 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

A może na tego tiktoka jakies krótkie filmiki z reklamą serwerów 1.6 i Go? Może się komuś przewinie, a nóż ktoś wpadnie :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Typowo fragmovie na samego TikToka 30s wystarczy, możemy coś podziałać :) 

Jak coś, to pisać do mnie, chętnie pomogę :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

30 sekundowe moim zdaniem troszke za długie jak na tiktoka.:fg_pepe_think:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności