Makówa Opublikowano 17 Marca 2022 Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2022 Witam chciałbym wam przedstawic moją paczke deathmatch jest bardzo fajna zachęcam do pobrania paczka zawiera takie pluginy jak advance_bullet_damage.amxx Pokazywanie obrazen parachute.amxx spadochron csdm_refill.amxx odnowienie amunicji przy zabiciu multijump.amxx podwojny skok knife_speed.amxx predkosc na nozu AQS.amxx dzwiki gdy kogos zabijesz GrenadeOnSpawn.amxx darmowy granat przy odrodzeniu fragcounter.amxx po lewej stronie nalicza sie kombo descriptive_fire_in_the_hole.amxx kto zucil granat crx_ranksystem.amxx level exp hud na dole https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=308540 skiny.amxx do ak47,m4a1,awp,noza skull.amxx efekt duszka przy zabiciu vip.amxx vip kniferank.amxx /kc pokazuje ile zabiles razy z noza grenade_trail.amxx to wiadomo ad_manager.amxx reklama na say crxranks_flags_per_level.amxx Gdy masz 25lvl dostajesz vip free screen.amxx niebieki ekran przy zabiciu hud.amxx pokazuje Forum godzine vip w hud VIP POSIADA Ciche chodzenie 2 HE przy odrodzeniu Dodatkowe życie za zabójstwo ( 15 - HS | 10 - Zwykle Napis VIP w tabeli wyników VIP widoczny ba liście /vips 3 Skoki w powietrzu Prefix przed nickiem Przywitanie gdy wchodzi na serwer Własny model TT I CT Download : https://megawrzuta.pl/download/fbf9a99f93356a887bc1a227dbf791a0.html Dziekuje za pobranie, mam nadzieje ze sie spodoba już niedługo bedzie Zombie Plauge 1 1 Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 17 Marca 2022 Właściciel Opublikowano 17 Marca 2022 Sporo rzeczy bym ulepszył... Przede wszystkim brakuje reGameDLL i reAPI, które są już must na serwerach CS 1.6. 38 minut temu, Makówa napisał: parachute.amxx spadochron Lepiej skorzystać z modułu. 38 minut temu, Makówa napisał: csdm_refill.amxx odnowienie amunicji przy zabiciu Nie ma potrzeby - znajduje się to w reGameDLL. 38 minut temu, Makówa napisał: dzwiki gdy kogos zabijesz Przeczytałem dziwki xD 2 1 Cytuj
Makówa Opublikowano 17 Marca 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2022 2 minuty temu, GET napisał: Sporo rzeczy bym ulepszył... Przede wszystkim brakuje reGameDLL i reAPI, które są już must na serwerach CS 1.6. Lepiej skorzystać z modułu. Nie ma potrzeby - znajduje się to w reGameDLL. Przeczytałem dziwki xD No ja mało sie znam, jak chcesz ulepszyć edytować paczke możesz z chcecią bym zobaczył twój edit Cytuj
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 18 Marca 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 18 Marca 2022 A da się wgrac podboty? Cytuj
Makówa Opublikowano 18 Marca 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Marca 2022 8 godzin temu, Kotori napisał: A da się wgrac podboty? no oczywiscie ale na zwyklych botach tez dzie;a 1 Cytuj
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 19 Marca 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 19 Marca 2022 jakby dalo rade to wez mi daj jakis inny link do tej paczki bo pobrać nie mogę Cytuj
Makówa Opublikowano 19 Marca 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 19 Marca 2022 1 godzinę temu, Kotori napisał: jakby dalo rade to wez mi daj jakis inny link do tej paczki bo pobrać nie mogę Prosze, wybierz wolne sciagniencie i bedziesz mogl pobrac https://www.easypaste.org/file/8yZCYXcb/Paczka.DM.by.Makowka.rar?lang=pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi