Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 8 Marca 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2022 Czytając i porównując autora do tego co napisał: 10 godzin temu, paraszut napisał: Moim zdaniem to placzek ktory dostal jakiegos bana przez moja skarge gdyz nowe konto ( mozliwe , ze jakies multi) 10 godzin temu, paraszut napisał: Cos tak przeczuwałem , ze to jakis troll . No to Ci sie opłaciło multi zakładac by napisac ta skarge. Dzieki chicken , ze to sprawdziles. Btw. Damo , ale czekasz na moje potchniecie 10 godzin temu, paraszut napisał: bylem akurat ryz wylaczyc Prawdopodobnie razem z mózgiem. 1
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2022 1 godzinę temu, paraszut napisał: Nie wiem o co Ci chodzi. Dlaczego mnie obrażasz bezdpodstawnie? Nie wyciągaj pojedynczych słówek z całego kontekstu. @ Damo Taki mam sentyment do Ciebie bo doskonale wiem jakie jest Twoje zachowanie w stosunku do mnie kiedy np. nie ma mnie na serwerze lub sztynks wjedzie Ci za mocno 54 minuty temu, HathawaY napisał: gracz o nicku paraszut był wcześniej karany, dlatego jeżeli skarga zostanie przyjęta, wnioskuje o wzięcie pod uwagę jego poprzednich kar. Może zmotywuje go to do zmiany swojego postępowania. Nie. Jeśli skarga zostanie przyjęta to 5
Rekomendowane odpowiedzi