Mr. Gibbs Opublikowano 6 Lutego 2022 Fragowicz Opublikowano 6 Lutego 2022 Skarga na: opiekuna / admina Dlaczego składasz skargę: opiekun dopisuje sobie pkt w rankingu. nie reaguje na zgłoszenia u@ / bezpodstawne nałożenie blokady komunikacji na 1wk przez admina Ricioo Nick z gry: ✪ jetlag Nick osoby oskarżonej: XX Orzeł,02,pl XX / Riciooo Data zdarzenia: pkt. sprawdziłem 05.02.2022 około 23. po gali high league. / komunikacja dziś około godziny 15:00 Opis zdarzenia: XX Orzeł,02,pl XX: chłop nie grając nawet 1 minuty na serwerze po resecie rankingu nagle znajduje się na 3 pozycji w top10. wcześniej grając na serwerze nie reaguje na zgłoszenia u@. Riciooo: 7tt na 1ct - tt z bombą nawet nie ma zamiaru udać się w stronę bsa, po chwili dość dosadnie mówie "kurwa bocie zaplantujesz tą pake? jak pisać na czacie to 1 jak coś ogarnąć to ostatni", po czym admin mnie mutuje na 1wk. potem jeszcze zarzuca mi że pisze skargi na jawnie odpalonych graczy co też wydaję mi się dziwne z racji tego że oczyszcza to serwer z cziterów, zarzuca mi pisanie skargi na admina który nie reagował na zgłoszenia u@. Zawodnika z bombą za cele mapy nie upomniał. Żeby było jasne nie jestem tutaj bez winy bo określenie BOT możebyć potraktowane jako obraźliwe, ale na pewno nie zasługuje na mute 1wk. Dowód: dowód na to że Orzeł był nieobecny 05.02.2022 na serwerze a pkt w rankingu były dopisane. screena z rankingu top10 serwera nie mam ale mam korespondencje z właścicielem którego o tym informowałem. demo - http://852240.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1644091660-1644094540.zip od 45 minuty widać że Orzeł ma 1lvl a chwile później ma 11lvl. zrobił to przy pozostałych 14 osobach na serwerze. demo na którym brak reakcji na U@ http://852240.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1643978411-1643980892.zip temat ze zgłoszeniem Riciooo: http://852240.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1644154247-1644156689.zip 27:00 początek rundy w której doszło do zajścia.
Sponsor XX Orzeł XX Opublikowano 6 Lutego 2022 Sponsor Opublikowano 6 Lutego 2022 7 godzin temu, Mr. Gibbs napisał: Skarga na: opiekuna / admina Dlaczego składasz skargę: opiekun dopisuje sobie pkt w rankingu. nie reaguje na zgłoszenia u@ Co do twego zgłoszenia nie mogłem zareagować iż opuściłem serwer jeszcze przed twoim zgłoszeniem. I tu już nie mam pojęcia dlaczego ??. Szukasz byle jakiś innych pod punktów. 7 godzin temu, Mr. Gibbs napisał: Nick z gry: ✪ jetlag Nick osoby oskarżonej: XX Orzeł,02,pl XX / Riciooo Data zdarzenia: pkt. sprawdziłem 05.02.2022 około 23. po gali high league. / komunikacja dziś około godziny 15:00 Opis zdarzenia: XX Orzeł,02,pl XX: chłop nie grając nawet 1 minuty na serwerze po resecie rankingu nagle znajduje się na 3 pozycji w top10. wcześniej grając na serwerze nie reaguje na zgłoszenia u@. No i tu cię zaskoczę iż byłem na serwerze od godz 20:45 lub od 21:00. Więc nie mam pojęcia dlaczego stwierdzasz iż nawet 1 min mnie nie było na serwerze byłem do około 23 ? przed zakończeniem gali high league Na potwierdzenie dodaję SS'a Cytat Dowód: dowód na to że Orzeł był nieobecny 05.02.2022 na serwerze a pkt w rankingu były dopisane. No fakt co do PTK nie ukrywam dodałem parę ! - I z tego co pamiętam to już zostało Omówione wczoraj z @ GET
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 12 Lutego 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2022 Witaj, W dniu 6.02.2022 o 16:18, Mr. Gibbs napisał: bezpodstawne nałożenie blokady komunikacji na 1wk przez admina Ricioo Jak może być bezpodstawne skoro parę linijek później wspominasz, iż faktem jest iż wyzywałeś i nie jesteś bez winy. Niestety, przeinaczyłeś wypowiedziane słowa na swoją korzyść. Prawdziwa forma brzmiała następująco: 28:50 - kurwo zaplantujesz tą pakę bocie?! Sporo czasu minęło od kiedy grasz na serwerze, ale nie odzywasz się zbyt często. Wtedy przemówiłeś po raz pierwszy kiedy Cię usłyszałem. Dlatego też wiem, iż nie mówisz za dużo, ale jak już to z przytupem. W dniu 6.02.2022 o 16:18, Mr. Gibbs napisał: jak pisać na czacie to 1 jak coś ogarnąć to ostatni" Jedyna kwestia, która jest po Twojej stronie to ta, iż uznałem że mówisz to do mnie o czym może świadczyć powód nadanej przeze mnie kary, gdyż nie było innej poza mną, która włączyła by się do rozmowy. Jak się okazało wciąż żyłeś i dalej ciągnąłeś jeden wątek mimo, że minęło od niego sporo czasu. W dniu 6.02.2022 o 16:18, Mr. Gibbs napisał: potem jeszcze zarzuca mi że pisze skargi na jawnie odpalonych graczy co też wydaję mi się dziwne z racji tego że oczyszcza to serwer z cziterów, zarzuca mi pisanie skargi na admina który nie reagował na zgłoszenia u@. Zawodnika z bombą za cele mapy nie upomniał. Następna rozpiska z Twojej strony, kiedy to przeinaczasz fakty. Prowadziłeś dyskusję nt. kary i jej powodu w czacie. Zapytałem, czy też byś napisał skargę na siebie za to, że wyzywasz graczy, skoro chcesz być taki w porządku i zgodny z zasadami, co zresztą nie tylko pisania skarg się tyczy ale i ogółem wszystkiego co się dzieje na serwerze, również wśród osób funkcyjnych. Ty to zrozumiałeś jakobym miał pretensję o to, że składasz zgłoszenia na cheater'ów. Trochę pokrętna logika bo przecież ich banuję. Chcesz, aby panowała harmonia na serwerze, i w porządku, ale najpierw zacznij od siebie, by nikt nie mógł Ci nic zarzucić. --- Osobiście uważam, że ten temat nigdy by nie powstał, gdyby nie nałożona na Ciebie blokada. Bynajmniej nie chodzi tu o wywołanie mnie w temacie bo to raczej oczywiste, ale mam tutaj na myśli sytuację z @ XX Orzeł XX . Nałożony przeze mnie mute o godz. 15-ej, a skarga złożona chwilę po 16-ej. To "mówi" samo za siebie. To było sytuacyjnym katalizatorem dla którego się tutaj spotkaliśmy. Skoro wyjaśniasz temat prywatnie z @ GET poprzez wiadomości na forum, ten interweniuje na co otrzymujesz dowód w postaci screen'a, iż punkty zostały wyzerowane to po co teraz zakładasz taki temat? Przecież to całkowicie nielogiczne. Sprawa została wyjaśniona przez administrację. Nie karze się osoby 2x za to samo przewinienie, toteż nie można się skarżyć 2x na nie. Cały ten temat jest typowym bólem bo ktoś nadepnął Ci na odcisk. Uważam je za sianie fermentu, szukanie atencji i publiczne wywołanie wojny tudzież próbę utarcia nosa i nic więcej. Dlatego też nie spieszyłem się z jego rozpisywaniem, bo od samego początku identyfikowałem go jako próbę zemsty. Pozdrawiam, Ricio.
Mr. Gibbs Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2022 1. Obejrzyj jeszcze raz demo i nie stwierdzaj jako fakt tego co chcesz usłyszeć jako to co usłyszałeś. 2. W demo bardzo dobrze słychać jak to Ty mnie zaatakowałeś tekstem "Ty się do mnie prujesz?" jako że ja żyłem a Ty nie dopiero na początku kolejnej rundy ponowiłeś pytanie, ja spokojnie odpowiedziałem że nie do Ciebie tylko do @Gillathissa. 3. Co do dyskusji napisałem może 3 zdania co jest do sprawdzenia bo rozmawiałem o tym z @luter i @sauri. 4. Gdzie jest odniesienie w tym całym wylaniu się pseudo inteligenckim które zajeło tyle ile zajeło na temat kary 1wk? Dalej twierdze, że była to kara nie adekwatna do popełnionego czynu. Są gracze notorycznie wchodzący na serwer tylko po to żeby wyzywać. - Twoje wejścia na serwer z reguły skutkują tym że rozdajesz mute i gagi po tygodniu tak o. - rozdajesz mute a potem sam kontynuujesz dyskusje z graczem. Oni piszą a Ty sobie odpowiadasz, potem jak polecą wulgaryzmy to dokładasz gaga. Permy nawet ostatnio widziałem. - względem ludzi podejrzanych, nowych kont na górze tabeli nie zauważyłem żebyś takim ogromnym zainteresowaniem ich otaczał. - uważasz się za persone mając czerwony kolor na forum? Po tym jak nie zabijasz gracza @SR na jednej z map mówisz "to patrzcie" po czym leci slay i @SR pisze "eee, oddaj fraga". I Ty coś o zasadach piszesz? 5. 9 godzin temu, Riciooo napisał: Osobiście uważam, że ten temat nigdy by nie powstał, gdyby nie nałożona na Ciebie blokada. Bynajmniej nie chodzi tu o wywołanie mnie w temacie bo to raczej oczywiste, ale mam tutaj na myśli sytuację z @ XX Orzeł XX . Nałożony przeze mnie mute o godz. 15-ej, a skarga złożona chwilę po 16-ej. To "mówi" samo za siebie. To było sytuacyjnym katalizatorem dla którego się tutaj spotkaliśmy. Skoro wyjaśniasz temat prywatnie z @ GET poprzez wiadomości na forum, ten interweniuje na co otrzymujesz dowód w postaci screen'a, iż punkty zostały wyzerowane to po co teraz zakładasz taki temat? Przecież to całkowicie nielogiczne. Sprawa została wyjaśniona przez administrację. Nie karze się osoby 2x za to samo przewinienie, toteż nie można się skarżyć 2x na nie. Powiedz mi jak komuś można zarzucać pokrętną logikę a samemu iść tą samą drogą? DLA TWOJEJ INFORMACJI: - ten temat nie powstałby gdyby nie rozmowa z innymi osobami funkcyjnymi z tej serwerowni. - chciałem napisać tylko skargę na Ciebie za mute które moim zdaniem było nie adekwatne do sytuacji. - nie wiesz jak wyglądała rozmowa z @GET a zabierasz głos, po co? @GET sugerował złożenie oficjalnej skargi. A że w mojej ocenie nałożyło się sytuacji w których nadużywacie swoich uprawnień to taką skargę napisałem w jednym temacie na was dwóch. (również zostało mi to doradzone) Kończąc ja tu nie sieje fermentu (zastanawiam się czy wiesz co to znaczy), nie szukam atencji (kto mnie zna to zna), ani nie szukam wojny. Jestem człowiekiem, który widzi coś co nie powinno mieć miejsca to reaguje. Na kim miałbym się tutaj mścić? Kumpel polecił mi ten serwer, wszedłem, spoko się gra to zostałem. Bez pozdrowień! Yo
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2022 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2022 Wybacz za tak długi okres rozpatrywania skargi, ale w ostatnim czasie było dosyć dużo zawirowań, co zresztą widać. Poza tym w kwestii Opiekuna serwera @ XX Orzeł XX zareagowałem praktycznie w ciągu 5 minut od momentu, jak napisałeś do mnie na priv. Przechodząc jednak do meritum sprawy: W dniu 6.02.2022 o 16:18, Mr. Gibbs napisał: XX Orzeł,02,pl XX: chłop nie grając nawet 1 minuty na serwerze po resecie rankingu nagle znajduje się na 3 pozycji w top10. wcześniej grając na serwerze nie reaguje na zgłoszenia u@. Jak wspomniałem wyżej, sprawa została rozwiązana natychmiastowo i tu skargę w tym zakresie przyjmę. Jeśli chodzi o nie reagowanie na zgłoszenia u@, to Opiekun wyjaśnił te nieporozumienie. W dniu 6.02.2022 o 16:18, Mr. Gibbs napisał: Riciooo: 7tt na 1ct - tt z bombą nawet nie ma zamiaru udać się w stronę bsa, po chwili dość dosadnie mówie "kurwa bocie zaplantujesz tą pake? jak pisać na czacie to 1 jak coś ogarnąć to ostatni", po czym admin mnie mutuje na 1wk. potem jeszcze zarzuca mi że pisze skargi na jawnie odpalonych graczy co też wydaję mi się dziwne z racji tego że oczyszcza to serwer z cziterów, zarzuca mi pisanie skargi na admina który nie reagował na zgłoszenia u@. Zawodnika z bombą za cele mapy nie upomniał. Żeby było jasne nie jestem tutaj bez winy bo określenie BOT możebyć potraktowane jako obraźliwe, ale na pewno nie zasługuje na mute 1wk. Przechodząc do dalszej części, to wyzwisko w stosunku do gracza, który faktycznie biegł z bombą i rozglądał się czy są przeciwnicy było niepotrzebne. Mogłeś po prostu powiedzieć "idź zaplantuj wreszcie te pakę" i myślę, że całej tej sytuacji dałoby się uniknąć. Oczywiście zgadzam się, że reakcja @ Riciooo była nieadekwatna, tj. niepotrzebne prowokacje czy unoszenie głosu, niemniej jakąś karę powinieneś otrzymać, dlatego symbolicznie zostałeś odmutowany przez nas tuż przed końcem kary. W dniu 13.02.2022 o 10:52, Mr. Gibbs napisał: - Twoje wejścia na serwer z reguły skutkują tym że rozdajesz mute i gagi po tygodniu tak o. - rozdajesz mute a potem sam kontynuujesz dyskusje z graczem. Oni piszą a Ty sobie odpowiadasz, potem jak polecą wulgaryzmy to dokładasz gaga. Permy nawet ostatnio widziałem. - względem ludzi podejrzanych, nowych kont na górze tabeli nie zauważyłem żebyś takim ogromnym zainteresowaniem ich otaczał. - uważasz się za persone mając czerwony kolor na forum? Po tym jak nie zabijasz gracza @SR na jednej z map mówisz "to patrzcie" po czym leci slay i @SR pisze "eee, oddaj fraga". I Ty coś o zasadach piszesz? Jak widać zakończyliśmy współpracę z tym Administratorem, dlatego nie widzę sensu rozstrzygania tych kwestii. Natomiast czuję potrzebę małego sprostowania tego: W dniu 13.02.2022 o 10:52, Mr. Gibbs napisał: @GET sugerował złożenie oficjalnej skargi. Zgadza się, aczkolwiek miałem na myśli przyszłe przewinienia, ponieważ wyraźnie napisałem, że punkty zostały wyzerowane i jeśli sytuacja się powtórzy, to wyciągniemy konsekwencje. Pozdrawiam
Właściciel GET Opublikowano 18 Lutego 2022 Właściciel Opublikowano 18 Lutego 2022 Twoja skarga została przyjęta Dostarczony dowód okazał się wystarczający i wykazał złamanie regulaminu. - - - [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.