Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Skarga na admina MEWHO

Mr. Gibbs

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Admin @ MEWHO  był aktywny na serwerze, co widać na demku. Podsyłam temat ze zgłoszeniem.

@ XX Orzeł,02,pl XX

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Owszem, byłem aktywny na serwerze. Widziałem wiadomość którą wysłałeś nt. gracza Miyo 婊子. Niedługo po tym poszedłem na spectate, aby się upewnić co do spostrzeżeń, lecz nic nie zauważyłem. Ponadto w momentach śmierci sprawdzałem dodatkowo pana  o nicku: 亗 𝕸Ξℋ₦ 亗 , lecz również nie zauważyłem szczególnych akcji, które wskazywałyby na jakikolwiek rodzaj wspomagacza.

Dodam, iż nie przesiadywałem wtedy na spectate sporo czasu, więc nie byłem w stanie sprawdzić dokładnie graczy.

Jeżeli nie jestem co do kogoś pewien - nie będe wystawiał bana, ażeby się potem z niego nie musieć tłumaczyć.

Z mojej strony  to wszystko.

Pozdrawiam

Admin MEWHO

• Sponsor
Opublikowano

Witajcie 

Po obejrzeniu całego dema oraz rozmowie z adminem @ MEWHO  widać było iż wszedł na spectate, i zareagował na twoje zgłoszenie z braków wystarczających dowodów ,podejrzanych nie mógł 

wymierzyć kary dla graczy -  Miyo 婊子   oraz   亗 𝕸Ξℋ₦ 亗 .

Wracają do demka :  Nie widzę żadnej sytuacja aby zgłaszać skargę na admina po prostu, następnym razem musisz chwilę poczekać,

co do dalszego przebiegu demka oprócz dwóch panów wymienionych po niżej nie widzę niczego sensownego na pozostałej części demka. 

Dodatkowo : nadaję karę dla  graczy - 

1. | Serek - (Bana) o długości 6 dni za notoryczne obrażanie graczy i szukanie sprzeczek między graczami.

2. | Demon w taczce - (Mute) również obrazę pana Sererka o długości 3 dni. 

Pozdrawiam : XX Orzeł,02,pl XX

• Sponsor
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została odrzucona

Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności