Mr. Gibbs Opublikowano 2 Lutego 2022 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2022 Skarga na: MEWHO Dlaczego składasz skargę: dziecko z wh na serwerze, bez reakcji na U@ Nick z gry: ✪ billy kid Nick osoby oskarżonej: MEWHO Data zdarzenia: 02.02.2022 15;30~ Opis zdarzenia: wh na serwerze, pisze u@ chłop nie raguje Dowód: http://852240.node54.pukawka.pl/dem-de_mirage-1643810397-1643813008.zip
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 2 Lutego 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2022 Admin @ MEWHO był aktywny na serwerze, co widać na demku. Podsyłam temat ze zgłoszeniem. @ XX Orzeł,02,pl XX
Zasłużony Fragowicz MEWHO Opublikowano 2 Lutego 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2022 Owszem, byłem aktywny na serwerze. Widziałem wiadomość którą wysłałeś nt. gracza Miyo 婊子. Niedługo po tym poszedłem na spectate, aby się upewnić co do spostrzeżeń, lecz nic nie zauważyłem. Ponadto w momentach śmierci sprawdzałem dodatkowo pana o nicku: 亗 𝕸Ξℋ₦ 亗 , lecz również nie zauważyłem szczególnych akcji, które wskazywałyby na jakikolwiek rodzaj wspomagacza. Dodam, iż nie przesiadywałem wtedy na spectate sporo czasu, więc nie byłem w stanie sprawdzić dokładnie graczy. Jeżeli nie jestem co do kogoś pewien - nie będe wystawiał bana, ażeby się potem z niego nie musieć tłumaczyć. Z mojej strony to wszystko. Pozdrawiam Admin MEWHO
Sponsor XX Orzeł XX Opublikowano 2 Lutego 2022 Sponsor Opublikowano 2 Lutego 2022 Witajcie Po obejrzeniu całego dema oraz rozmowie z adminem @ MEWHO widać było iż wszedł na spectate, i zareagował na twoje zgłoszenie z braków wystarczających dowodów ,podejrzanych nie mógł wymierzyć kary dla graczy - Miyo 婊子 oraz 亗 𝕸Ξℋ₦ 亗 . Wracają do demka : Nie widzę żadnej sytuacja aby zgłaszać skargę na admina po prostu, następnym razem musisz chwilę poczekać, co do dalszego przebiegu demka oprócz dwóch panów wymienionych po niżej nie widzę niczego sensownego na pozostałej części demka. Dodatkowo : nadaję karę dla graczy - | Serek - (Bana) o długości 6 dni za notoryczne obrażanie graczy i szukanie sprzeczek między graczami. | Demon w taczce - (Mute) również obrazę pana Sererka o długości 3 dni. Pozdrawiam : XX Orzeł,02,pl XX
Sponsor XX Orzeł XX Opublikowano 2 Lutego 2022 Sponsor Opublikowano 2 Lutego 2022 Twoja skarga została odrzucona Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu - - - [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.