Właściciel GET Opublikowano 16 Września 2022 Autor Właściciel Opublikowano 16 Września 2022 Chcemy przetestować zmiany na serwerze, dlatego autobh zostanie naprawione i w razie konieczności będziemy w październiku dokonywać korekt / zmian. 2 1
Michaś: Opublikowano 19 Września 2022 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2022 Chciałbym sie odniesc do update stanie krocej niz 1min na afk siedzac w kampie na tym trybie jest bledem poniewaz siedzac w kampie nie kazdy pamieta aby sie ruszac srednio co 30s, Kompletnie nie potrzebna aktualizacja 6
Właściciel GET Opublikowano 19 Września 2022 Autor Właściciel Opublikowano 19 Września 2022 Dziękuję za zwrócenie uwagi. Poprawimy dziś zarówno autoBH, jak i to, aby przerzucało na Spekt tylko zombie. 5 2
AMI Opublikowano 19 Września 2022 Fragowicz Opublikowano 19 Września 2022 Modele Minecraft zasłaniają skutecznie widoczność w wąskiej kampie. Jak 1 jest ktoś z tym modelem to szlag człowieka trafia bo nic nie widzi (nawet jak się odsunie) albo są 'urywki widoczności'
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 19 Września 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Września 2022 @ GET jest możliwość, żeby nie zabierało wszystkich pieniędzy w momencie kiedy antyafk przerzuci nas automatycznie na specta? 2
Właściciel GET Opublikowano 19 Września 2022 Autor Właściciel Opublikowano 19 Września 2022 19 minut temu, AMI napisał: Modele Minecraft zasłaniają skutecznie widoczność w wąskiej kampie. Dzięki za sugestię. W kolejnym update wgramy nowy model. Można rzecz, że aktualna aktualizacja jest głównie po to, aby przetestować kilka rzeczy / nowości na serwerze, bo nie wiemy w którym kierunku zmian powinniśmy iść. Chciałbym zaznaczyć dla wszystkich na przyszłość, że proces testów różnych rzeczy potrwa kilka tygodni więc im więcej sugestii czy błędów zgłosicie tym lepiej, bo pozwoli przygotować serwer na największą aktualizację na event halloween. 7 minut temu, Damo napisał: @ GET jest możliwość, żeby nie zabierało wszystkich pieniędzy w momencie kiedy antyafk przerzuci nas automatycznie na specta? Mógłbyś rozwinąć?
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 19 Września 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 19 Września 2022 chodzi o to, że jak anty afk przenosi na spect, to gracz traci cale pieniadze które nazbierał w czasie gry.
Właściciel GET Opublikowano 20 Września 2022 Autor Właściciel Opublikowano 20 Września 2022 UPDATE 2.22.05 z dnia 20 września 2022: Zmiany dotyczące losowania: a) Przebudowano cały plugin i zoptymalizowano. b) Od teraz Human może losować, jeśli zdobędzie 1000 punktów. c) Naprawiono błąd z brakiem działania itemu AutoBH - @ BEST 4K4 BOSS Zmiany dotyczące systemu AFK: a) Przebudowano cały plugin i zoptymalizowano. b) Od teraz system AFK będzie działał od 6 graczy wzwyż. c) Od teraz system AFK będzie działał tylko dla graczy będącym Zombie. d) Od teraz gracze posiadający rezerwację slota zyskają immunitet na wyrzucenie z serwera za bycie AFK na Spect. e) Naprawiono błąd, kiedy to gracz przeniesiony na Spect tracił pieniądze - @ Damo f) Poprawiono czas przerzucania graczy na Spect. Przebudowano system blokowania obrażeń Zombie przy upadku z wysokości. Od teraz ilość Zombie i Humanów w hudzie będzie wyświetlana po rozpoczęcie infekcji. Poprawiono wyświetlanie informacji o HP oraz KEVLERZE w hudzie po śmierci. Poprawiono wyświetlanie reklam po śmierci gracza. 4 1 1 4
BEST 4K4 BOSS Opublikowano 3 Października 2022 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Października 2022 Występuje pewien bug przez który nie idzie wybrać broni lub często nie zdąży się tego zrobić, a występuje on podczas : [ FG ] Wymuszone głosowanie w sprawie zmiany mapy. Obecna mapa nie zgadza się z aktualną liczbą graczy online. Po tym wyskakuje menu wyboru broni na sekundę, a następnie odrazu wybór map przez co nie idzie wybrać broni...
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 15 Listopada 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2022 Kiedy będąc humanem stracimy wszystkie bronie przez los, tracimy również wszystkie granaty. Tak powinno być? Jeśli tak, to czy istnieje możliwość ocalenia tych granatów?
Właściciel GET Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Właściciel Opublikowano 15 Listopada 2022 Tak, tak było od początku. Chyba, że tak się stało od dzisiaj?
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 15 Listopada 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Listopada 2022 Nie. Troszkę szkoda bo np. dzisiaj na jednej z map, trzymałem sobie w ekwipunku przegranat, wpisałem /los i niestety -4k$, z drugiej strony rozumiem, że też chodzi o w pewnym sensie ryzyko w tych losach. Jeszcze drobna zapominajka - kiedy human rzuci przegranat, na czacie wyświetla się informacja, że został rzucony pumpkin. 2
Właściciel GET Opublikowano 15 Listopada 2022 Autor Właściciel Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 15.11.2022 o 20:31, daymoon napisał: Jeszcze drobna zapominajka - kiedy human rzuci przegranat, na czacie wyświetla się informacja, że został rzucony pumpkin. Poprawione. PS. Spodziewajcie się porządnego update w grudniu, dlatego wszystkie błędy i uwagi piszcie w tym temacie. 2 3
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2022 UPDATE 2.22.06 z dnia 18 grudnia 2022: Dodano aktualizację świąteczną. a) NOWOŚĆ: Dodano nowe modele broni dla graczy posiadających usługę Premium. b) NOWOŚĆ: Dodano nowe modele postaci dla graczy posiadających usługę Premium. Zmieniono wygląd granatów. Zmieniono kolor mgły na bardziej niebieską. Poprawiono mapcykl serwera na czas trwania świąt. Zaktualizowano system map. a) Dodano możliwość sprawdzania listę nominowanych map przez graczy. [!] Aby sprawdzić listę nominowanych map należy wpisać komendę noms lub nominations bądź nominacje! b) Dodano reklamy wyświetlane graczom w hudzie po rozpoczęciu głosowania. c) Od teraz wybór mapy będzie zaczynał się od opcji nr 3 zamiast 1. d) Skrócono blokadę możliwości ponownego wybrania tej samej mapy z 8 do 6. e) Usunięto komendy typu noms, nomsmenu oraz nominations otwierające menu z listą map. Dodano nowe dźwięki przy zwykłej infekcji graczy. Dodano nowy system informacji o rzucanych granatach. a) Dodano pełne tłumaczenie. b) Zoptymalizowano działanie systemu przy rzucaniu niestandardowych granatów. Zmiany dotyczące map Escape: a) [ TEST ] Dodano nowy sposób przeciwdziałający blokowaniu się helikopterów. b) Usunięto item Snark. Zmiany dotyczące sklepu z itemami: a) Poprawiono system możliwości wyłączania sklepu. b) Przebudowano działanie funkcji przy spawnie i śmierci graczy. c) Wyczyszczono kod ze zbędnych funkcji widniejących po wcześniejszych aktualizacjach. Zmiany dotyczące systemu obrażeń: a) Zwiększono ilość zadawanych obrażeń z MP5. [!] Ta broń będzie zadawać więcej obrażeń niż główne bronie i tylko na czas świąt! b) Skorygowano ilość zadawanych obrażeń z FAMAS oraz P90. [!] Jeśli testy przebiegną pomyślnie to w kolejnej aktualizacji wszystkie bronie dostaną nowy recoil oraz dopasowane obrażenia! Naprawiono krytyczny błąd, kiedy to poprawione hitboxy nie działały, gdy jakiś gracz posiadał ustawione cl_lw oraz cl_lc na 0. Naprawiono błąd, kiedy to Zombie nie ginęło spadając w przepaść. [!] Błąd zdarzał się, np. na mapie zm_bunkiery na skałkach! Poprawiono wyświetlanie informacji o tym ile pozostało graczowi życia. [!] Jeśli Zombie będzie miało mniej niż 250 HP efekt migotania zamieni się w panikę! Poprawiono wyświetlanie informacji o ilości pozostałych zombie i humanów w hudzie. Poprawiono ustawianie graczom niektórych ustawień Counter-Strike 1.6, np. cl_updaterate. COFNIĘCIE: Usunięto blokadę używania sprayów. COFNIĘCIE: Usunięto możliwość wylosowania AutoBH. [ UWAGA! ] Wkrótce pojawi się dodatkowa aktualizacja, a w niej Santa Claus w roli głównej oraz kilka usprawnień w rozgrywce. Podziękowania dla @ Roxie Carbon za pomoc przy testach oraz @ Wheatley @ func_hibiki i @ Origin Corp. ツ za wykonanie nowych map! 7 4
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2022 Kolor mgły z padającym śniegiem ładnie się komponuje. Nowe modele broni także eleganckie, najbardziej podoba mi się model desert eagle'a. Największe wrażenie i oczywiście pozytywne, zrobiły na mnie nowe dźwięki przy zwykłej infekcji bo spodziewałem się całkiem czegoś innego, a tutaj można stwierdzić, że wyszedł delikatny remake poprzednich, co jest wielkim plusem. 1 2
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2022 Autor Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2022 Dziękuję za opinię. Dogram jeszcze jeden dźwięk, bo niestety straciłem go dziś w nocy więc będziecie zadowoleni. PS. Czy ktoś chce pomóc w testach dot. obrażeń zadawanych przez bronie oraz recoil? 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 19 Grudnia 2022 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 19 Grudnia 2022 (edytowane) Mogę pomóc, jestem wolny fajny model do mp5 Edytowane 19 Grudnia 2022 przez func_hibiki 1
ZKKF CRZ Opublikowano 19 Grudnia 2022 ZKKF Opublikowano 19 Grudnia 2022 Dla mnie update idealny pod każdym względem. Jest w końcu to, na co czekałem przez długi czas czyli zmienione dźwięki przy infekcjach. Generalnie czuć klimat świąt, co mi mocno odpowiada. 3 minuty temu, GET napisał: PS. Czy ktoś chce pomóc w testach dot. obrażeń zadawanych przez bronie oraz recoil? Mogę pomóc. 1
ZKKF Roxie Carbon Opublikowano 19 Grudnia 2022 ZKKF Opublikowano 19 Grudnia 2022 30 minut temu, GET napisał: PS. Czy ktoś chce pomóc w testach dot. obrażeń zadawanych przez bronie oraz recoil? Ja jestem jak zawsze. 1
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 19 Grudnia 2022 Bosman Opublikowano 19 Grudnia 2022 3 godziny temu, GET napisał: PS. Czy ktoś chce pomóc w testach dot. obrażeń zadawanych przez bronie oraz recoil? Wiadomo, że chętny!
Rekomendowane odpowiedzi