✪ ZiOMeX ✪ Opublikowano 31 Stycznia 2022 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2022 Skarga na: gracza Dlaczego składasz skargę: Łamanie regulaminu, wyzywanie graczy. Nick z gry: ✪ ZiOMeX ✪ Nick osoby oskarżonej: IxaZzz13 Data zdarzenia: Około godziny 24. Opis zdarzenia: Grałem na serwerze i zobaczyłem że jeden z graczy wyzywa drugiego więc stwierdziłem że napiszę skargę. Była to mapa AwpLego4. Dowód: 1
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 31 Stycznia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2022 Nie ten dział, aby złożyć skargę na gracza z serwera only awp #1 zrób to tutaj > *klik* Jeśli jednak składasz skargę na gracza z serwera only awp #2 zrób to tutaj > *klik*
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 31 Stycznia 2022 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi