eMeM Opublikowano 28 Stycznia 2022 Wykluczony Opublikowano 28 Stycznia 2022 Dnia 28.01.2022 r. Administracja fragsurvix uzgodniła godziny otwarcia Nethera. Nether będzie otwarty od godziny 22:00 do godziny 1:00 w nocy. Pozdrawiamy, wasza Ekipa FRAGSURVIX! 1 1 1
eMeM Opublikowano 28 Stycznia 2022 Autor Wykluczony Opublikowano 28 Stycznia 2022 Serwer włączony i whitelista wyłączona. Można już wchodzić na serwer! Dodano minigry na spawn! Zapraszamy serdecznie! Wasza ekipa FRAGSURVIX!
eMeM Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Wykluczony Opublikowano 2 Lutego 2022 Dnia 4 lutego 2022 Serwer zostanie wyłączony i przygotowywany do OFICJALNEGO STARTU startu możemy się spodziewać po 10 lutym. Mapa która jest na beta testy zostanie zresetowana! Wszelakie zapytania jak i wątpliwości proszę kierować do mnie. EKIPA FRAGSURVIX
SMx Opublikowano 2 Lutego 2022 Donator Opublikowano 2 Lutego 2022 No to moje budowanie oficjalnie poszło się je*** xD
eMeM Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Wykluczony Opublikowano 2 Lutego 2022 3 minuty temu, Chlo33 napisał: No to moje budowanie oficjalnie poszło się je*** xD Będzie teraz normalny świat bo teraz na beta testy świat zostal wgrany autorski mapowany bez wiosek itp
SMx Opublikowano 2 Lutego 2022 Donator Opublikowano 2 Lutego 2022 2 minuty temu, eMeM napisał: Będzie teraz normalny świat bo teraz na beta testy świat zostal wgrany autorski mapowany bez wiosek itp No czaję bazę. Imo z innej beczki, od startu offc serwera, będzie można złożyć wniosek na budowniczego?
eMeM Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Wykluczony Opublikowano 2 Lutego 2022 Teraz, Chlo33 napisał: No czaję bazę. Imo z innej beczki, od startu offc serwera, będzie można złożyć wniosek na budowniczego? o rekrutacjach na dane stanowiska będę informować. Ale pewnie będzie można także myślę że będziesz mógł. 1
Właściciel GET Opublikowano 12 Lutego 2022 Właściciel Opublikowano 12 Lutego 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi