Skocz do zawartości

[PRZYJĘTE] Skarga na gracza - [señor vac]

KenyKappa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: opiekuna / admina / gracza
Dlaczego składasz skargę: Gracz pod nickiem señor vac nagminnie wyzywa graczy, zabija po autobalansie.

Nick z gry: keny
Nick osoby oskarżonej: señor vac

Data zdarzenia: 11.01.2022 godz. ok. 19:14
Opis zdarzenia: Co tu dużo i dokładniej się rozpisywać, gość nie raz wyzywał graczy, łamał regulamin, zdarzało się to przy obecności administracji lecz w ich obecności zachowywał się łagodniej i był karany widać na SourceBans. Wystarczy, że nie ma administracji to zaczyna się, że się wyrażę zachowywać jak "zwierzę" . Sytuacje w mojej obecności powtarzały się bardzo często, aczkolwiek mam dość tego smutnego życia chłopaczkiem i zawsze mogłem go zmutować i dać sobie spokój ale póżniej zabijał graczy po balansie za każdym razem szkodząc grę innym użytkownikom co również nie pierwszy raz się zdarzyło.

Dowód

Demko - http://800821.node57.pukawka.pl/dem-de_mirage-1641924026-1641925920.zip

Wyzwiska - 05:05, 08:40, 10:02, 12:20, 13:17, 14:55, 16:43, 18:00, 21:05, 23:45

Zabijanie po balansie: 25:10, 27:24

Momentami czasy trzeba trochę cofnąć, czasem poczekać chwile. Wyzwiska pojawiają się na CZACIE

Opublikowano

Dodam od siebie, że oskarżany kolega ma trochę niewyparzoną buźkę ;) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Doszedłem do wniosku, że nie ma co się z tym panem męczyć, nałożyłem permanentną blokadę na chat oraz mikrofon. :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została przyjęta

Odczekaj około 15 minut na nadanie kary w naszym systemie kar!

- - -

Dziękujemy za zgłoszenie.

Życzymy miłej gry na naszych serwerach oraz wielu fragów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności