dasi Opublikowano 22 Grudnia 2021 Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2021 Jest błąd i to utrudnia w grze nie wiem czy komuś tak się dzieje jeśli to jest pierwszy problem i ktoś nic nie zrobił to ja wam przekazuję to wyśle wam ss z gry pozdrawiam. Liczę że uporacie się z tym błędem pisze ERROR I WYSKAKUJE PRZED TWARZĄ I ZASŁANIA PRZECIWNIKÓW ORAZ OBSZAR NA MAPIE !!
Właściciel GET Opublikowano 22 Grudnia 2021 Właściciel Opublikowano 22 Grudnia 2021 Czy pobrały Ci się nasze pliki z serwera?
dasi Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2021 no pewnie ciągle jak wchodzę na ten server coś się zawsze pobiera.
Właściciel GET Opublikowano 22 Grudnia 2021 Właściciel Opublikowano 22 Grudnia 2021 No właśnie, może masz problem z pobieraniem plików? Spróbuj wejść na nasz MIRAGE #01.
dasi Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2021 Teraz, dasi napisał: no pewnie ciągle jak wchodzę na ten server coś się zawsze pobiera. Dodam że wszedłem na inny server only mirage 01 tam też to samo na innych serverach poza waszym nie mam tego błędu Pytałem graczy że to jest błąd ale nie każdy go ma i na mnie się trafiło że go mam xd
Właściciel GET Opublikowano 22 Grudnia 2021 Właściciel Opublikowano 22 Grudnia 2021 Zrób spójność plików. Dodatkowo, wpisz w konsoli cl_allowdownload i zobacz czy masz ustawione na 1.
dasi Opublikowano 22 Grudnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2021 dobra panie już się robi zaraz dam znać dobra działa widzisz zamiast to wcześniej zrobić to się pitoliłem dzięki za pomoc !!! NAJLEPSZY WŁAŚCICIELU
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 22 Grudnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2021 Problem rozwiązany - temat zamykam. W razie problemów raportuj ten post!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.