kiracz Opublikowano 6 Grudnia 2021 Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2021 Witam otóż problem jest taki, że nie radzę sobie z odblokowaniem 60 fpsów, gdy ustawiam je na 99 to nie powiem są te fpsy, jednakze w smołku albo przy strzelaniu do kogoś one spadają do 59-55, przy full auto także, sprzęt nie mam za dobry ale jest nowy a raczej cs 1.6 normalnie by mi plynnie chodzil przy tych 99 fpsach do cholery.. pomoglby ktos?
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2021 (edytowane) Ze spadkami raczej nic wielkiego nie zdziałasz. Zobacz w menedżerze zadań czy coś nie zjada w tle CPU / dysku / ramu, zmień ustawienia swojej grafiki pod wydajność ( na yt jest pierdyliard poradników ), zmniejsz rozdziałkę w grze. Edytowane 6 Grudnia 2021 przez Damo
kiracz Opublikowano 6 Grudnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2021 1 minutę temu, Damo napisał: Ze spadkami raczej nic wielkiego nie zdziałasz. Zobacz w menedżerze zadań czy coś nie działa w tle i zjada użycie CPU / dysku / ram, zmień ustawienia swojej grafiki pod wydajność ( na yt jest pierdyliard poradników ), zmniejsz rozdziałkę w grze. Jak zmienic rozdzialke?
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Grudnia 2021 Options -> Video -> Zmień rozdzielczość
Zasłużony Fragowicz deverency Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2021 Co do rozdzielczości polecam ustawić widescreen w grze wtedy będziesz mógł ustawić rozdzielczość jaką chcesz, nie będziesz ograniczany przez grę, poza tym nie będzie czarnych pasków po bokach
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2021 Jeśli zależy mu nawet na 1 fpsie, to polecam zacząć od najniższej rozdziałki w "Normal" czyli 640x480 i ewentualnie, według własnych preferencji, zwiększyć. Kąt widzenia między Widescreen a Normal jest taki sam #2003. Co do czarnych pasków, wystarczy wejść w ustawienia swojej grafiki i ustawić skalowanie na pełny ekran, ewentualnie dla steamowców jest jeszcze opcja ustawienia komendy: -stretchaspect w parametrach uruchamiania. 2
kiracz Opublikowano 7 Grudnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2021 4 godziny temu, deverency napisał: Co do rozdzielczości polecam ustawić widescreen w grze wtedy będziesz mógł ustawić rozdzielczość jaką chcesz, nie będziesz ograniczany przez grę, poza tym nie będzie czarnych pasków po bokach A jak zmienić rozdziałke na widescreen? moje ost. pytanie
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 7 Grudnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2021 Tak samo jak napisałem Ci wyżej: 20 godzin temu, Damo napisał: Options -> Video -> Zmień rozdzielczość I zmieniasz z normal na widescreen.
kiracz Opublikowano 8 Grudnia 2021 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Grudnia 2021 Oks można zamknac wątek
Rekomendowane odpowiedzi