Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż problem jest taki, że nie radzę sobie z odblokowaniem 60 fpsów, gdy ustawiam je na 99 to nie powiem są te fpsy, jednakze w smołku albo przy strzelaniu do kogoś one spadają do 59-55, przy full auto także, sprzęt nie mam za dobry ale jest nowy a raczej cs 1.6 normalnie by mi plynnie chodzil przy tych 99 fpsach do cholery.. pomoglby ktos?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ze spadkami raczej nic wielkiego nie zdziałasz. Zobacz w menedżerze zadań czy coś nie zjada w tle CPU / dysku / ramu, zmień ustawienia swojej grafiki pod wydajność ( na yt jest pierdyliard poradników ), zmniejsz rozdziałkę w grze.

Edytowane przez Damo
Opublikowano
1 minutę temu, Damo napisał:

Ze spadkami raczej nic wielkiego nie zdziałasz. Zobacz w menedżerze zadań czy coś nie działa w tle i zjada użycie CPU / dysku / ram, zmień ustawienia swojej grafiki pod wydajność ( na yt jest pierdyliard poradników ), zmniejsz rozdziałkę w grze.

Jak zmienic rozdzialke?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Options -> Video -> Zmień rozdzielczość

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co do rozdzielczości polecam ustawić widescreen w grze wtedy będziesz mógł ustawić rozdzielczość jaką chcesz, nie będziesz ograniczany przez grę, poza tym nie będzie czarnych pasków po bokach ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli zależy mu nawet na 1 fpsie, to polecam zacząć od najniższej rozdziałki w "Normal" czyli 640x480 i ewentualnie, według własnych preferencji, zwiększyć. Kąt widzenia między Widescreen a Normal jest taki sam #2003. Co do czarnych pasków, wystarczy wejść w ustawienia swojej grafiki i ustawić skalowanie na pełny ekran, ewentualnie dla steamowców jest jeszcze opcja ustawienia komendy: -stretchaspect w parametrach uruchamiania.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano
4 godziny temu, deverency napisał:

Co do rozdzielczości polecam ustawić widescreen w grze wtedy będziesz mógł ustawić rozdzielczość jaką chcesz, nie będziesz ograniczany przez grę, poza tym nie będzie czarnych pasków po bokach ;)

A jak zmienić rozdziałke na widescreen? moje ost. pytanie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak samo jak napisałem Ci wyżej:

20 godzin temu, Damo napisał:

Options -> Video -> Zmień rozdzielczość

I zmieniasz z normal na widescreen.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności