Skocz do zawartości

[KOSZ] COD MOD - beta testy oraz propozycje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu czekalem na start zeby zobaczyc co za cod moda nam szykujecie, a tu serwer znikl z listy serwerow na glownej, przegladam forum i trafiam na to:

W dniu 14.01.2022 o 22:38, Zarazek napisał:

Osobiście chętnie bym zobaczył na serwerze standardowe klasy ze starych lat. Mam na myśli snajpera, komandosa, medyka, wsparcie ogniowe, szturmowca... Zawsze przyjemnie grało się na takich serwerach jednak z czasem było ich coraz mniej a teraz praktycznie zanikły, a jeżeli coś jest to serwer jest pusty :( 

To samo jeżeli chodzi o perki: Sekret szpiega, Platynowe naboje, Teleport, Morfina, Eliminator rozrzutu itd.

Jeżeli ktoś pamięta te czasy to wie o jakim codmodzie piszę :D 

Pozdrawiam :fg_pepe_salute:

Ja pamietam, przypomnialem sobie ze mam gdzies w starym zeszycie ze szkolnych lat zapisane czesc danych dotyczacych klas z 'podstawowego' cod moda 201 lvl, dokladnie to z roku 2011.  Od lat nie widzialem takiego serwera, w obecnych czasach tworzy sie mase wyszukanych klas i to juz nie jest ten typowy cod mod co kiedys.

Po przeczytaniu twojego wpisu odnalazlem te informacje.

Mam 21 klas (w tym 4 premium), ich nazwy, bronie, statystyki startowe i czesc dodatkowych zdolnosci.

Tylko pytaniem jest czy bedzie to cod mod w starym stylu, czy bardziej z obecnych czasow (no wiecie, wiecej klas i bardziej wyszukane) oraz na jakim etapie stanely prace nad serwerem. Jezeli wszystkie klasy itp zostaly juz utworzone, dane ktore posiadam nie przydadza sie za bardzo. Ale jezeli bedzie to standardowy cod w starym stylu a takie dane moga byc pomocne administracji przy tworzeniu obecnego serwera to moglbym je wrzucic na dniach jak bede mial chwile. Napiszcie jak wyglada sytuacja i co o tym sadzicie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Zniknął z głównej strony, ponieważ w miejsce tego adresu IP wejdzie inny serwer, zaś COD MOD będzie opracowywany przez wakacje tak, aby wystartować we wrześniu.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Chętny na testy :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mogę Ocenić serwer pod względami Map modułów Plakatów i samej estetyki serwera.  Sam gram Jak bot więc no nie gniewać się ;)
Ale Myślę że Krytyka jak i Zaleta zawsze jest lepsza od osoby  dbającej o każdy szczegół na serwerach :)
Pozdrawiam @ Motocyklistaa

W razie zaistniałej potrzeby proszę o informację na priv o wejście oraz ocenę serwera.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zabawil bym sie :D 

prosze o dodanie

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@ GET  kiedy?

Kolejne święta bez Coda :fg_pepe_cry:

• Smutek 1
Opublikowano

Czekamy z niecierpliwoscia

Gdyby tak na okres swiateczny byl start to vipy sprzedawałyby sie jak mefedron wsrod cpunow.

• 2 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Odświeżę trochę temat ;) aby może @ GET  widział, że jest zainteresowanie a temat przedstawiony przeze mnie jest jak najbardziej na poważnie!

Jeśli tylko administracja wyrazi takie chęci, jestem w stanie zająć się opieką nad serwerem, działem oraz rozwijać serwer, reklamować na wszelkie sposoby również te pieniężne ;).

Po stronie GET'a byłoby tylko uruchomienie serwera i pomoc w testach w których również wy gracze musieliście pomóc. 

Myślę, że możecie mi zaufać zarówno administracja jak i użytkownicy. Swoją przygodę z cs'em zacząłem właśnie od tego mod'a stąd tak duży sentyment do niego, znam rozgrywkę COD w cs 1.6 od podszewki dlatego nie musicie martwić się o to, że serwer przejmie laik który nigdy nie grał na owym modzie. Miałem swoje serwery cs 1.6 oraz cs:go, można powiedzieć umiem w te sprawy - zarządzanie, rozwój etc. 

Jestem zmotywowany, mam przeznaczony na to odpowiedni czas oraz zaplecze finansowe jeśli chodzi o reklamę. 

Jeśli tylko administracja oraz inni gracze mi chociaż w małym stopniu zaufają myślę, że możemy stworzyć razem coś fajnego i połączyć siły ;)

Pozdrawiam Sell NL.

PS. Może ktoś po dopisku w moim nicku zgadnie z jakiego cod mod'a się "wywodzę" ;) (spokojnie nie reklama bo sieć i serwer już od X lat nie istnieją).

Pozwolę sobie oznaczyć wszystkie osoby które były zainteresowane tym tematem i wypowiedziały się wyżej aby "poruszyć temat"

@ Nitos  @ paraszut  @ Maken96  @ Flow  @ m@st3r  @ ANTYSZCZEPIONKOWIEC!  @ rilu  @ Zarazek  @ No tak jak mówię  @ PyK  @ Zamasu  @ Rob3rt  @ zBaKaNy RafaBiceps  @ Roxie Carbon  @ smile.   

• Serduszko fragowe (+) 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności