Żywy Opublikowano 8 Października 2021 Wykluczony Opublikowano 8 Października 2021 Cześć Wam, dziś grałem normalnie w CS'a miałem standardowo od 200-400 FPSów, naglę przez przypadek chyba przełączyłem profil na Radeońskiej aplikacji i nie wiem dlaczego gra liczy straszne spadki FPSów. Kiedy się poruszam niby jest 200-300, ale zacina strasznie grę. Gdy tylko się zatrzymuje, to wskaźnik pokazuje 30-40 FPS, nie mam pojęcia co jest grane. Wcześniej jakiej opcji bym nie ustawił, to wszystko grało jak ta lata, teraz nagle pojawił się jakiś problem dosłownie nagle, bez aktualizacji gry, bez niczego. Fakt faktem gram na telewizorze, ale nawet New World przy moim PC chodzi z tym TV na wysokich płynnie. Coś w CS'ie przeklikałem, nie mam pojęcia co...
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 8 Października 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Października 2021 Może najpierw zresetuj ustawienia Radeon Software?
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 8 Października 2021 Bosman Opublikowano 8 Października 2021 A próbowałeś zrobić spójność plików gry? Też nie raz to zadziała.
Żywy Opublikowano 9 Października 2021 Autor Wykluczony Opublikowano 9 Października 2021 Przywracanie systemu robiłem, spójność plików, od nowa instalowałem kodeki. Niby chodzi teraz, ale dalej odczuwam lekki inputlag i zjazdy fps
Bielpool Opublikowano 13 Października 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Października 2021 A masz plan wydjaności w Windowsie na wysoką wydajność? To też potrafi na fps wpłynąć.
Darkness.#exe Opublikowano 6 Grudnia 2021 Zawieszony Opublikowano 6 Grudnia 2021 Brak zainteresowania tematem ze strony autora. Temat zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi