Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Siemano jest 20 rano A tak na poważnie , chciałem poruszyć temat GTA Nie wiem jak u was , ale u mnie po dzien dzisiejszy odslona GTA VC budzi mocne emocje Klimaty lat 80 , 90 - przedstawione w tej grze , dla mnie coś magicznego No i warunki w jakich sie grało w ta gre , mega słabe komputery Pewnie nie kazdy tak uważa roczniki po 2000r mieli juz na tacy GTA SA i bardziej sie jarali tym niz starsza wersja . Chcialbym zapytac czy ktos z was ma sciagniete GTA VC 2 ? https://gamingsociety.pl/artykul/fani-zrobili-swoje-gta-vice-city-2-1122554/ Podobno sa nowe misje , bronie itp . Ktos sprawdzał ? PS : GTA 6 ma byc w stylu VC
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Vice City - Najlepsza część jaka wyszła ever ! Przegrałem w nią za młodych lat godzinami. Przechodziłem setki razy i za każdym razem najbardziej wkurwiała mnie misja z helikopterkiem ale mimo, iż na dzisiejsze czasy i obecne gry jest no nie ukrywajmy, ale słabą jeśli chodzi o np. grafikę. To klimat i fabuła tej gry podnieca mnie do teraz. Mam wszystkie części GTA i chyba, aż sobie ją zainstaluję na dniach, chociaż dla przypomnienia tego młodzieńczego klimatu. 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Sierpnia 2021 @ PACIU Ja mam zainstalowane VC Zgadzam sie w 100 prc z tym co napisałes , nawiązujac do VC2 , pobralem to , ale okazuje sie ze musi byc zainstalowane GTA4:LC I wtedy podmienia sie pliki , nie mam jak pobrac teraz gta4 lc ;/ Bo chcialem sprawdzic VC2 ale to juz nie to samo podobno , auta nowe , moim zdaniem klimat powinien zostac z lat 80,90 czyli stare samochody
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 4 Października 2021 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 4 Października 2021 Odświeżam jeśli mogę. Jak coś to kod na pływanie na wodzie autem był taki: seways xD 1
Mercedes202PL Opublikowano 25 Czerwca 2022 Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2022 Stare VC >>>> nowy remaster 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 25 Czerwca 2022 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2022 @ Mercedes202PL grałeś może?
Rekomendowane odpowiedzi