woten1011 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2021 Cześć Fragowicze! Polecacie jakieś gry z ciekawą fabułą, która nie musi być strasznie długa, lecz nie widzę problemu jak by była. Oczywiście bez Wiedźmina i Cyberpunka
Administrator Główny gtx Opublikowano 26 Czerwca 2021 Administrator Główny Opublikowano 26 Czerwca 2021 Hi, Jak najbardziej mogę polecić parę gierek (różne gatunki), akurat co do Cyberpunka 2077 to bym miał spore obiekcje czy polecić. Days Gone Control A Way Out ( przejście tej gry jest możliwe tylko w kooperacji z kumplem/koleżanką, samemu jej nie przejdziesz) The Beast Inside Resident Evil 2 God of War Red Dead Redemption 2 Mafia: The City of Lost Heaven - to jest bardzo stary tytuł, jeśli grafika i piksele w oczy bolą to jest remake tego czyli Mafia: Edycja Ostateczna, MAFIA 2 (MAFIA 3 nie polecam, chujowe fest w porównaniu do poprzednich części, ponadto za 3 odpowiada już zupełnie inne studio) The Last of Us: Remastered, The Last of Us Part II Call of Duty: Black Ops - Cold War (fabuła może nie jest ambitna i niewiarygodnie poruszająca, natomiast przyjemnie się strzela i przechodzi) Metro Exodus Horizon: Zero Dawn Far Cry, Far Cry 2, Far Cry 3, Far Cry 4 I praktycznie każda część Uncharted (no chyba, że nie lubisz zagadek i logicznego myślenia podczas grania). 1 1
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 26 Czerwca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Czerwca 2021 Seria gier Dragon Age. 1 1
Hopsialala Opublikowano 26 Czerwca 2021 Wykluczony Opublikowano 26 Czerwca 2021 Ja ze swojej strony dorzucę dwa tytuły: Dragon's Dogma z dodatkiem Dark Arisen. Serię Deus Ex (nie grałem w Cyberpunka, ale jeśli ten klimat Ci się podoba to coś dla Ciebie)
Rekomendowane odpowiedzi