xMiSx_ Opublikowano 19 Maja 2021 Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2021 Skarga na: admina Nick podczas gry: Stanczyk Nick osoby oskarżonej: fr0uzUUU [Michałek] Dlaczego składasz skargę: Ban za ez na 720 minut bez jakiegokolwiek ostrzeżenia Data zdarzenia: 19.05.2021 Opis zdarzenia: Graliśmy w przeciwnych drużynach, frOuzUUU chciał mnie zanożować co mu się nie udało, zostało mi 1hp co było dla mnie śmieszne i fartowne dlatego napisałem na czacie "ez xd", myślałem ze weźmie to żartobliwie ale chłopak się chyba spiął i po 3 sekundach dał mi bana na 720 minut bez żadnego upomnienia.
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 19 Maja 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2021 Banicja nie stanowi podstawy do złożenia skargi. Napisz proszę odwołanie w odpowiednim dziale z zastosowaniem do wzoru. 2 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 19 Maja 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Maja 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 3
Rekomendowane odpowiedzi