Shitt Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Forma zapłaty: sms Data złożenia zamówienia: 16.04 godzina niepamiemtam Nazwa zakupionej usługi: premium 75 dni i vip 45 dni Dane identyfikacyjne usługi: usluga przes server nick Macius haslo lego1234 Serwer, którego dotyczy problem: cs 1.6 zombie infekcion Opis problemu: kupilem tom usluge wiem z mojego doswiaczenia ze usluga bendzie na nastempnej mapie a niemial czekalem i czekalem i nic Uwagi:nie mam uwag 1 2
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Hej, a może zamiast tworzyć kolejny temat to najpierw zastosujesz się do tego co napisał wcześniej Właściciel?
Właściciel GET Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Właściciel Opublikowano 22 Kwietnia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi