♛>RoKi< / Opublikowano 14 Marca 2021 Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2021 Witam chciałbym złozyc propozycje co do negeva, poniewaz ta bron irytuje tak samo jak autocampa, i czy jest taka mozliwosc zablokowania kupna negeva na serwerze
Fakerz ツ Opublikowano 14 Marca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2021 Słaba propozycja. To, że Ciebie ktoś zabił z negeva i "zirytowało to CIEBIE" to nie znaczy, że trzeba od razu wywalać daną broń. Osobiście bardzo rzadko widzę kogoś z negevem, a jeśli już ktoś go kupuje to raczej trolluje XD
Legendarny Fragowicz VetraX Opublikowano 14 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Marca 2021 Hej, Nie spotkałem się dotychczas z negatywną opinią graczy, aby owa broń utrudniała przyjemną rozgrywkę. Nie widzę więc sensu usuwania Negeva z menu broni, ewentualnie można ograniczyć jego zakup.
Właściciel GET Opublikowano 21 Marca 2021 Właściciel Opublikowano 21 Marca 2021 Reszta adminów się wypowie?
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 21 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2021 Raz na ruski rok ktoś kupi negeva. Domyślam się że zostałeś zabity jak bobas przebiegajac przez smoke, a ktoś z negevem spamił full auto xD. Broń ma więcej wad niż zalet, więc blokowanie jej jest zbędne.
[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 21 Marca 2021 [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 21 Marca 2021 W dniu 14.03.2021 o 18:12, Fakerz ツ napisał: Słaba propozycja. To, że Ciebie ktoś zabił z negeva i "zirytowało to CIEBIE" to nie znaczy, że trzeba od razu wywalać daną broń. Osobiście bardzo rzadko widzę kogoś z negevem, a jeśli już ktoś go kupuje to raczej trolluje XD Nic dziwnego,że rzadko widzisz kogoś z negevem skoro jesteś "niedzielnym" graczem tego serwera. Po drugie, gdzie autor tematu napisał że irytuje go negev bo ktoś go zabijał z tego? A co do tematu, to negevy w porównaniu z vipowskimi double jumpami, idiotycznym leczeniem i zmasakrowanym autobalansem serwerowym to jest pikuś. Na upartego można byłoby po prostu ograniczyć do 2-3 sztuk na team
Bielpool Opublikowano 21 Marca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2021 Szczerze przy dużej ilości graczy bardzo rzadko widzę, żeby ktoś grał negevem. Ograniczenie kupna nie wiem czy ma sens, bo nie zadrzyło się mi zaobserwować więcej niż jeden negev na team.
Allski Opublikowano 21 Marca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2021 Witam na surfie często zdarza się u nas że graczy irytuje negev aczkolwiek ja osobiście spotkałem się z propozycją nie tyle co całkowitego zablokowania tej broni a np że dostęp do niej ma tylko VIP.
Not_WKN Opublikowano 21 Marca 2021 Wykluczony Opublikowano 21 Marca 2021 Negev jest bardzo rzadko spotykaną bronią na serwerze. Czasami się zdarzy że ktoś gra z Negevem ale jest to dość rzadkie według mnie nie ma potrzeby podejmowania jakichkolwiek działań w tym temacie
MatseyW Opublikowano 21 Marca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Marca 2021 Nie zauważyłem nadmiernego, uciążliwego grania tą bronią. Dla mnie może zostać tak jak jest, bez ograniczeń.
Fakerz ツ Opublikowano 22 Marca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Marca 2021 23 godziny temu, laleczka napisał: Nic dziwnego,że rzadko widzisz kogoś z negevem skoro jesteś "niedzielnym" graczem tego serwera. Jak jeszcze grałem częściej jakiś czas temu to nie było z tym problemu. Aktualnie jestem codziennie od prawie 3 tyg. i negeva widziałem szczerze mówiąc u max. 3 osób i każda z tych osób trollowała 23 godziny temu, laleczka napisał: Po drugie, gdzie autor tematu napisał że irytuje go negev bo ktoś go zabijał z tego? Wnioskowałem z tego, że to On napisał. 23 godziny temu, laleczka napisał: A co do tematu, to negevy w porównaniu z vipowskimi double jumpami, idiotycznym leczeniem i zmasakrowanym autobalansem serwerowym to jest pikuś. Na upartego można byłoby po prostu ograniczyć do 2-3 sztuk na team Może jumpy i leczenie ok, ale autobalans jest w porządku. Fakt, często zmienia te teamy, ale prawidłowo dobiera graczy, żeby w jednej z nich nie było znacznej przewagi. Już nie ma czegoś takiego, że idzie sobie kilku dobrych do jednej drużyny i napierdalają przez całą mapę słabszych, dodatkowo nie można wchodzić już na specta po hajsik co?
[CS 1.6] Opiekun Serwerów GIOVANE FUORICLASSE Opublikowano 22 Marca 2021 [CS 1.6] Opiekun Serwerów Opublikowano 22 Marca 2021 To dziwne, bo gametracker pokazuje zupełnie coś innego. I nie, nie napisał,że to JEGO bezpośrednio irytuje. Naucz się czytać. A jeśli według Ciebie autobalans jest w porządku to śmiem twierdzić,że masz nierówno pod tą swoją kopułą i nie orientujesz się w ogóle co się dzieje na serwerze. Na ten zmasakrowany autobalans narzeka 90% albo może więcej ludzi i to od bardzo dawna. Nie dość że potrafi przerzucać po nawet 7-8 razy na mapę to dodatkowo mamy zamianę stron po 15 minutach. Gdzie tu logika? A jak masz jeszcze coś ciekawego do napisania to proszę. Chętnie się pośmieję
cry ¿ Opublikowano 22 Marca 2021 Wykluczony Opublikowano 22 Marca 2021 Hej, moja propozycja wygląda tak: Negev dla vipów i po problemie. Pozdrawiam, Cry!
Właściciel GET Opublikowano 22 Marca 2021 Właściciel Opublikowano 22 Marca 2021 Serwer do końca tygodnia przejdzie wiele zmian, oczekujcie cierpliwie.
Żywy Opublikowano 23 Marca 2021 Wykluczony Opublikowano 23 Marca 2021 Ktoś raz wszedł na serwer i dostał po dupie od fanatyka negeva 3 rundy z rzędu po czym założył temat, aby się spłakać. W ogóle mi nie przeszkadza, dla mnie nawet z autokampami mogą biegać i tak będą gryźli piach :V. Za chwilę AWP będzie tylko dla VIP PRO, albo w ogóle zablokujmy bo łanhituje, no ludzie.
Darkness.#exe Opublikowano 23 Marca 2021 Zawieszony Opublikowano 23 Marca 2021 Szczerze to tak patrząc na na bronie to jak chcesz negeva blokować to zablokujmy P90 do tego haha A tak na serio Valve zrobiło tą broń żeby grać nią. Najlepszą opcją byłoby ograniczyć dostęp do 2 negevów i po sprawie.
P1xa Opublikowano 23 Marca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2021 Dla mnie Negev nie jest jakimś wielkim problemem. Rzadko kto to kupuje chyba, że zdarza się jakiś miłośnik tej broni. Według mnie ograniczenie go byłoby dobrą opcją. Co do autokampy nie jestem do tego zbyt przekonany, chyba że też ograniczyć ją do ilości (1) po obu stronach.
UnnameD Opublikowano 23 Marca 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2021 Ja nie mam problemu z żadną bronią. I tak gram często różnymi rodzajami broni po troszku, żeby jakoś się pobawić a nie tryhardować. Jeśli większość osób chce ograniczenia Negeva czy cuś to śmiało. Moje zdanie jest takie, że bronie są po to aby nimi grać.
Zasłużony Fragowicz Anana$ Opublikowano 23 Marca 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Marca 2021 Szczerze, dla mnie nie powinny być wykluczone żadne bronie, jedynie można ograniczyć ich ilość. W tym przypadku proponuję ograniczyć np. do dwóch, jak to @ WERS napisał, jeżeli to graczom przeszkadza.
Legendarny Fragowicz heroine Opublikowano 26 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Marca 2021 @ Anana$ bardzo słusznie napisał, że żadna broń nie powinna być wykluczana. Na mmie można zagrać wszystkim, wiem, że to serwer ffa ale każda broń powinna być "do kupienia" oczywiście z ograniczoną ilością sztuk na team.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.