UchihaItachi Opublikowano 31 Października 2014 Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 widzę że Pan Nesty jest bardzo zainteresowany 3 częścią Wiedźmina. Fakt gra niezła podoba mnie się mimo miż fabuła powoduje wymioty
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 31 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Października 2014 Nie tylko 3 a całą serią :) 1
PikA pikA # Opublikowano 4 Listopada 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2014 Wiedźmin ma wiele cech dla, której ją lubię.. Podobna grafika do cs:go.. Ogółem fajna.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 7 Listopada 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2014 (edytowane) Tu mamy naszego wiedźmina w wiadomościach. Najnowszy gameplay. Edytowane 7 Listopada 2014 przez RasTa.!
Właściciel GET Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Właściciel Opublikowano 7 Listopada 2014 To wszystko stare. Ten gameplay wcale taki nowy nie jest, zamieszczony przeze mnie jest najnowszy, rozszerzony i do tego po polsku.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2014 Wiedźmin 3 DG przesunięty na wiosnę 2015r. http://tvn24bis.pl/tech-moto,80/wiedzmin-3-pozniej-cd-projekt-przesuwa-premiere-gry,496773.html
RaZieL Opublikowano 16 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wiedzmin fajny gralem w 2 :) a 3 jeszcze lepsza :D
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Już niedługo zostało do wejścia na sprzedaż więc spokojnie wytrzymacie :D
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 22 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Na konsoli u mnie na pewno się pojawi ^_^
Blendzior- Opublikowano 26 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Nice One ! Opublikowano 26 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2015 Dobra gierka ale wymagania ohohoh
Nike Opublikowano 27 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Komputer przygotowany :) by pograc w te gre na najwyzszych detalach zlozylem komputer za 2.5 tys
>DeadBoil< Opublikowano 27 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2015 trzeba uzbroić komputer w bardzo dużą ilość pamięci RAM ponieważ gra nie będzie posiadała tak zwanych "LOADINGów" także RAM'y dostaną ostro po dupie że tak powiem. oczywiście też czekam na tę wybitnie dopracowaną grę i nie mogę się doczekać. Komputer przygotowany :) by pograc w te gre na najwyzszych detalach zlozylem komputer za 2.5 tys ja nie chwaląc się za kompa dałem 3.4k zł śmiga jak marzenie ale uważam że W3 na full nie pójdzie daleko mi do tego jeszcze. Fakt kartę graficzną mam potężną ale obawiam się że reszta może trochę tego nie wytrzymać. Także w twoim kompie góra to masz 4x3 gHz 4GB RAM no kartę graficzną gdzieś nie wiem GF 660 z 1-2 GB oczywiście nie chcę ci ubliżyć moją wypowiedzią tylko sugeruję się cena którą podałeś :D Pozdro
Nike Opublikowano 27 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2015 ja nie chwaląc się za kompa dałem 3.4k zł śmiga jak marzenie ale uważam że W3 na full nie pójdzie daleko mi do tego jeszcze. Fakt kartę graficzną mam potężną ale obawiam się że reszta może trochę tego nie wytrzymać. Także w twoim kompie góra to masz 4x3 gHz 4GB RAM no kartę graficzną gdzieś nie wiem GF 660 z 1-2 GB oczywiście nie chcę ci ubliżyć moją wypowiedzią tylko sugeruję się cena którą podałeś :D Pozdro Kupiles jakis zestawik w media market ? :D takiego kompa jak opisales to ja bym sobie zlozyl za tysiac zlotych. Mialem sporo swoich czesci i skladalem 16GB ram , karta 8gb
>DeadBoil< Opublikowano 27 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nike sam składałem komputer na chwilę obecną nie ma gry która by mi nie poszła na full detalach...
Nike Opublikowano 27 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Nike sam składałem komputer na chwilę obecną nie ma gry która by mi nie poszła na full detalach...Skoro skladales to wiesz ze mozna kupic dobre czesci nie drogo a ja do tego mialem swoja obudowe i pale elementow :D jutro jak wroce do domu lub w piatek bo jestem w zakopanym wstawie zdj maszyny oraz wszystkie dokladne parametry komputera. A za 3.4kola to ja bym zlozyl komputer na ktorym wiedzmin na pewno by chodzil na najwyzszych detalach !
Tom Ek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Świetna gra. Gorąco polecam.
Shhizer Opublikowano 28 Stycznia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Łał ale ta gra ma grafikę miód :D
Rekomendowane odpowiedzi