Skocz do zawartości

[KOSZ] Wiedźmin 3: Dziki gon

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie tylko 3 a całą serią :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Tu mamy naszego wiedźmina w  wiadomościach.

Najnowszy gameplay.

Edytowane przez RasTa.!
  • Właściciel
Opublikowano

To wszystko stare. Ten gameplay wcale taki nowy nie jest, zamieszczony przeze mnie jest najnowszy, rozszerzony i do tego po polsku.

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Już niedługo zostało do wejścia na sprzedaż więc spokojnie wytrzymacie :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na konsoli u mnie na pewno się pojawi ^_^

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Komputer przygotowany :) by pograc w te gre na najwyzszych detalach zlozylem komputer za 2.5 tys

Opublikowano

trzeba uzbroić komputer w bardzo dużą ilość pamięci RAM ponieważ gra nie będzie posiadała tak zwanych "LOADINGów" także RAM'y dostaną ostro po dupie że tak powiem. oczywiście też czekam na tę wybitnie dopracowaną grę i nie mogę się doczekać.

Komputer przygotowany :) by pograc w te gre na najwyzszych detalach zlozylem komputer za 2.5 tys

ja nie chwaląc się za kompa dałem 3.4k zł śmiga jak marzenie ale uważam że W3 na full nie pójdzie daleko mi do tego jeszcze. Fakt kartę graficzną mam potężną ale obawiam się że reszta może trochę tego nie wytrzymać. Także w twoim kompie góra to masz 4x3 gHz 4GB RAM no kartę graficzną gdzieś nie wiem GF 660 z 1-2 GB

oczywiście nie chcę ci ubliżyć moją wypowiedzią tylko sugeruję się cena którą podałeś :D

Pozdro

Opublikowano

ja nie chwaląc się za kompa dałem 3.4k zł śmiga jak marzenie ale uważam że W3 na full nie pójdzie daleko mi do tego jeszcze. Fakt kartę graficzną mam potężną ale obawiam się że reszta może trochę tego nie wytrzymać. Także w twoim kompie góra to masz 4x3 gHz 4GB RAM no kartę graficzną gdzieś nie wiem GF 660 z 1-2 GB

oczywiście nie chcę ci ubliżyć moją wypowiedzią tylko sugeruję się cena którą podałeś :D

Pozdro

Kupiles jakis zestawik w media market ? :D takiego kompa jak opisales to ja bym sobie zlozyl za tysiac zlotych. Mialem sporo swoich czesci i skladalem 16GB ram , karta 8gb
Opublikowano

Nike sam składałem komputer na chwilę obecną nie ma gry która by mi nie poszła na full detalach... 

Opublikowano

Nike sam składałem komputer na chwilę obecną nie ma gry która by mi nie poszła na full detalach...

Skoro skladales to wiesz ze mozna kupic dobre czesci nie drogo a ja do tego mialem swoja obudowe i pale elementow :D jutro jak wroce do domu lub w piatek bo jestem w zakopanym wstawie zdj maszyny oraz wszystkie dokladne parametry komputera. A za 3.4kola to ja bym zlozyl komputer na ktorym wiedzmin na pewno by chodzil na najwyzszych detalach !
Opublikowano

Świetna gra. Gorąco polecam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności