Skocz do zawartości

[KOSZ] Wiedźmin 3: Dziki gon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że się twórcy postarali. Aż zachęciło mnie do powrotu do Wiedźmina ;]

• 5 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

To pora odświeżyć i dać Wam kilka informacji. Oficjalnie zapowiedziano, że gra wyjdzie 24 lutego 2015 roku (nie pierwotnie jak zakładano, że w IV kwartale 2014). 

Trailer: 

w nim możemy ujrzeć szkołę wiedźminów znaną z I części gry oraz Vesemira, Lamberta, Eskela. Pewnie się zastanawiacie co to za młoda dziewczyna o białych włosach. Wszystko wskazuje na to, że jest to Ciri W tle również widać wiedźminów Letho (najprawdopodobniej) oraz Berengara również znanego z I części gry. 

Warto zwrócić uwagę na ożywiony świat, piękno miasto, jazdę konno, statkiem czy chociażby nowy wygląd znaku Igni. Żywe kolory, tak bogata kolorystyka, a także słowiańska (i to bardzo, podkreślam) muzyka nadają ogromny charakter realistyczny gry. Nic dziwnego, skoro Tris Merigold jest jeszcze piękniejsza niż w części Wiedźmina 2: Zabójcy królów. Na końcu można ujrzeć także Jaskra, którego wygląd przypomina bardziej z I części aniżeli z II. 

Ostatnią rzeczą na którą warto zwrócić uwagę jest zamek (wnętrze) ze Starej Wyzimy, kiedyś twierdzy Foltesta, w którym byliśmy w I części gry. 

Kilka dodatkowych, nowych fotek:

10300243_558442254265843_162699671728889

10414390_558442154265853_586115689103992

Południca (Alina) na polu w Odmętach znanej z I części gry. 

10329073_558442644265804_680538700928092

Mam tylko nadzieję, że będą świetne akty seksu :) Piękna miłość była przedstawiona w "kanałach" efów w II części z Tris Merigold, tak czekam na coś mocniejszego, efektownego w III części. W końcu zapowiadali to, jak będzie w praktyce? Zobaczymy!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cóż za widok czekam z utęsknieniem na tę grę. Zastanawiam się na jaką platformę kupię Wiedźmina III DZIKI GON, na ps4 czy może jednak warto zainwestować w nowy komputer ?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Prezentuję się wspaniale. Pokazywali nawet w wiadomościach ten trailer i nie zdowierzeniem patrzyłem w telewizor.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dziękuje za info Nesty :) 

• Właściciel
Opublikowano

Pierwszy GamePlay z Wiedźmin 3: Dziki gon

http://youtu.be/tFMHKBGxvRQ

Drugi GamePlay:

Niebawem powinien ukazać się GamePlay 45 minutowy wersji Beta.

Ogólna ocena po obejrzeniu tego? Być może powierzchownie powiem, bo to przecież na podstawienie 10-15 minut, aczkolwiek już mi się nie podoba wygląd EQ. Zdecydowanie bardziej przypadło mi do gustu z 1. Natomiast co mi się podoba (oczywista rzecz): walka. Jest to najlepsze wykonanie w całej historii gry, nic dziwnego, skoro szacuje się, że będzie około 100 różnych ataków. W 2 było ich jak dobrze pamiętam 16, zaś w 1 zaledwie kilka. Kolejna wada to ściny gry, ewidentnie to widać na 2 GamePlayu. Bardzo mocno słowiański klimat, bardziej zbliżony do 1 niż do 2 z oczywistych spraw. W 2 zajmowaliśmy się głównie polityką i wojną, wywołaną przez bezkrólewie (zabójstwo Demawenda czy Foltesta). Przez co Henselt brnął do wojny, tocząc bitwę o dolną marchię. Bardzo podoba mi się czcionka, wizualizacja dialogów, wyborów tekstów czy pojawiających się komunikatów. Jest to naprawdę dobre wpasowanie. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiedźmin 3: Dziki gon będzie najdroższą grą wyprodukowaną w Polsce. Wydatki związane z nowym tytułem sięgnął ok 110-120 milionów złotych. Natomiast sama promocja pochłonie około 76 milionów złotych.

• Właściciel
Opublikowano

Nie kopiuj bzdet z bezużytecznej.

Ważna informacja:

CD Projekt RED planuje już dodatki do Wiedźmina 3, niestety polityka firmy może nie spotkać się ze 
zrozumieniem ze strony Sony oraz Microsoftu. Ja wyjawił w jednym z wywiadów Marcin Iwiński, CD Projekt 
pragnie by dodatki do Wiedźmina 3 były darmowe dla wszystkich graczy. REDzi mają całkowitą kontrolę tylko i
wyłącznie nad wydaniem PC i to właśnie posiadacze PC-towej wersji Wiedźmina otrzymają wszystkie DLC za 
darmo. Polityka Sony i Microsoftu odnośnie dodatków do gier jest powszechnie znana... DLC na Xbox One oraz 
PlayStation 4 dostępne będą dla graczy najprawdopodobniej odpłatnie...

+ pokaz sierści za pomocą NVIDIA

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Kupuje grę i zamykam się na tydzień w domu. :P

O ile :P 

Edytowane przez RasTa.!
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności