Batonik <3 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2013 Widzę, że się twórcy postarali. Aż zachęciło mnie do powrotu do Wiedźmina ;]
(oO)NaVarRo(Oo) Opublikowano 10 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2013 Piękna grafika, a odnośnie GTA V wygrało one na gali VGX 6 grudnia jako najlepsza gra roku oraz w kategori najlepsza ścieżka dźwiękowa.
Właściciel GET Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 7 Czerwca 2014 To pora odświeżyć i dać Wam kilka informacji. Oficjalnie zapowiedziano, że gra wyjdzie 24 lutego 2015 roku (nie pierwotnie jak zakładano, że w IV kwartale 2014). Trailer: w nim możemy ujrzeć szkołę wiedźminów znaną z I części gry oraz Vesemira, Lamberta, Eskela. Pewnie się zastanawiacie co to za młoda dziewczyna o białych włosach. Wszystko wskazuje na to, że jest to Ciri W tle również widać wiedźminów Letho (najprawdopodobniej) oraz Berengara również znanego z I części gry. Warto zwrócić uwagę na ożywiony świat, piękno miasto, jazdę konno, statkiem czy chociażby nowy wygląd znaku Igni. Żywe kolory, tak bogata kolorystyka, a także słowiańska (i to bardzo, podkreślam) muzyka nadają ogromny charakter realistyczny gry. Nic dziwnego, skoro Tris Merigold jest jeszcze piękniejsza niż w części Wiedźmina 2: Zabójcy królów. Na końcu można ujrzeć także Jaskra, którego wygląd przypomina bardziej z I części aniżeli z II. Ostatnią rzeczą na którą warto zwrócić uwagę jest zamek (wnętrze) ze Starej Wyzimy, kiedyś twierdzy Foltesta, w którym byliśmy w I części gry. Kilka dodatkowych, nowych fotek: Południca (Alina) na polu w Odmętach znanej z I części gry. Mam tylko nadzieję, że będą świetne akty seksu :) Piękna miłość była przedstawiona w "kanałach" efów w II części z Tris Merigold, tak czekam na coś mocniejszego, efektownego w III części. W końcu zapowiadali to, jak będzie w praktyce? Zobaczymy! 1
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 7 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Cóż za widok czekam z utęsknieniem na tę grę. Zastanawiam się na jaką platformę kupię Wiedźmina III DZIKI GON, na ps4 czy może jednak warto zainwestować w nowy komputer ?
Właściciel GET Opublikowano 7 Czerwca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 7 Czerwca 2014 Ja jestem ciekaw wymogów na PC jak to będzie.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 7 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Prezentuję się wspaniale. Pokazywali nawet w wiadomościach ten trailer i nie zdowierzeniem patrzyłem w telewizor.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dziękuje za info Nesty :)
Właściciel GET Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 12 Czerwca 2014 Pierwszy GamePlay z Wiedźmin 3: Dziki gon http://youtu.be/tFMHKBGxvRQ Drugi GamePlay: Niebawem powinien ukazać się GamePlay 45 minutowy wersji Beta. Ogólna ocena po obejrzeniu tego? Być może powierzchownie powiem, bo to przecież na podstawienie 10-15 minut, aczkolwiek już mi się nie podoba wygląd EQ. Zdecydowanie bardziej przypadło mi do gustu z 1. Natomiast co mi się podoba (oczywista rzecz): walka. Jest to najlepsze wykonanie w całej historii gry, nic dziwnego, skoro szacuje się, że będzie około 100 różnych ataków. W 2 było ich jak dobrze pamiętam 16, zaś w 1 zaledwie kilka. Kolejna wada to ściny gry, ewidentnie to widać na 2 GamePlayu. Bardzo mocno słowiański klimat, bardziej zbliżony do 1 niż do 2 z oczywistych spraw. W 2 zajmowaliśmy się głównie polityką i wojną, wywołaną przez bezkrólewie (zabójstwo Demawenda czy Foltesta). Przez co Henselt brnął do wojny, tocząc bitwę o dolną marchię. Bardzo podoba mi się czcionka, wizualizacja dialogów, wyborów tekstów czy pojawiających się komunikatów. Jest to naprawdę dobre wpasowanie. 1
Haalis Opublikowano 12 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ajj trzeba po raz kolejny zakupić Ps4 :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 4 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2014 Wiedźmin 3: Dziki gon będzie najdroższą grą wyprodukowaną w Polsce. Wydatki związane z nowym tytułem sięgnął ok 110-120 milionów złotych. Natomiast sama promocja pochłonie około 76 milionów złotych.
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2014 Nie kopiuj bzdet z bezużytecznej. Ważna informacja: CD Projekt RED planuje już dodatki do Wiedźmina 3, niestety polityka firmy może nie spotkać się ze zrozumieniem ze strony Sony oraz Microsoftu. Ja wyjawił w jednym z wywiadów Marcin Iwiński, CD Projekt pragnie by dodatki do Wiedźmina 3 były darmowe dla wszystkich graczy. REDzi mają całkowitą kontrolę tylko i wyłącznie nad wydaniem PC i to właśnie posiadacze PC-towej wersji Wiedźmina otrzymają wszystkie DLC za darmo. Polityka Sony i Microsoftu odnośnie dodatków do gier jest powszechnie znana... DLC na Xbox One oraz PlayStation 4 dostępne będą dla graczy najprawdopodobniej odpłatnie... + pokaz sierści za pomocą NVIDIA
Właściciel GET Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nowy gameplay z gamescome 2014 CUDO! 1
Saiyan Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Gra wygląda super, szkoda że wymagania będą z kosmosu.
Właściciel GET Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie wiadomo jakie wymagania będą, więc bez obaw...
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Kupuje grę i zamykam się na tydzień w domu. :P O ile :P Edytowane 16 Sierpnia 2014 przez RasTa.! 1
Właściciel GET Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 21 Sierpnia 2014 35 minutowy gameplay prosto z Gamescom cudo 5
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Do Lutego tyle czasu.....
Właściciel GET Opublikowano 24 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 24 Października 2014 Nowy trailer! 1
Właściciel GET Opublikowano 27 Października 2014 Autor Właściciel Opublikowano 27 Października 2014 PIERWSZY POLSKI GAMEPLAY! PROSTO Z PGA! Cudo! 2
Rekomendowane odpowiedzi