Skocz do zawartości

[KOSZ] Wiedźmin 3: Dziki gon

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Znamy już date premiery 2015-05-19. Właśnie to ten dzień. Już można kupić ją przedpremierowo. :)

• 1 miesiąc temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gra wyszła. Tu można się podzielić opiniami na temat gry.

• Właściciel
Opublikowano

Gra zapowiadała się świetnie i patrząc po gejmplejach różnych z 60 FPS to wysoki poziom. Zobaczymy, jak sam zagram.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Teraz mnie namówiliście żeby od początku przejść część pierwszą i drugą ! Niestety trzecią odsłonę będę musiał zakupić chyba na konsole ps 4 bo mój komp AŻ TAK ogromnych wymagań nie uniesie :(

Opublikowano

Yy no to tak Andrzej Duda powiedział że lubi takie gry i właśnie taką dostał.Chyba od stude TOW :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Obejrzałem całą grę na streamach ;/

Mój komputer by się spalił sekundę po odpaleniu tej gry. Szkoda bo książki Sapkowskiego uwielbiam.

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mam problem pomoże ktoś? Gdy chce odpalić Wiedzmina ikonke, to laduje sie, w menadzeze zadan jest proces wiedzmina ale tylko przez 3-4 sek. Po tym juz to samo i tak wkolko, a dodam ze wczesniej normalnie sie odpalila.

Edit: Zrobione już.

• Właściciel
Opublikowano

Jeśli ktoś lubi realistyczne, no to ok. Ja wcale nie uważam, aby to była mega fantastyka. To jest po prostu opowieść na podstawie książki Sapkowskiego, dalsza kontynuacja o czarodziejach, Bogach, przeklętych ludziach. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 lata później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gra wydana - temat nieaktualny, przenoszę do archiwum!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności