Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Znamy już date premiery 2015-05-19. Właśnie to ten dzień. Już można kupić ją przedpremierowo. :)
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 21 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2015 Gra wyszła. Tu można się podzielić opiniami na temat gry.
Właściciel GET Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Właściciel Opublikowano 22 Maja 2015 Gra zapowiadała się świetnie i patrząc po gejmplejach różnych z 60 FPS to wysoki poziom. Zobaczymy, jak sam zagram.
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 23 Maja 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Maja 2015 Teraz mnie namówiliście żeby od początku przejść część pierwszą i drugą ! Niestety trzecią odsłonę będę musiał zakupić chyba na konsole ps 4 bo mój komp AŻ TAK ogromnych wymagań nie uniesie :(
Żelek Opublikowano 24 Maja 2015 Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2015 Yy no to tak Andrzej Duda powiedział że lubi takie gry i właśnie taką dostał.Chyba od stude TOW :)
_ChytraQuoza~ Opublikowano 23 Czerwca 2015 Fragowicz Opublikowano 23 Czerwca 2015 Obejrzałem całą grę na streamach ;/ Mój komputer by się spalił sekundę po odpaleniu tej gry. Szkoda bo książki Sapkowskiego uwielbiam.
Właściciel GET Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Właściciel Opublikowano 23 Czerwca 2015 No ja na uberze ( najwyższych detalach ) mam 20-30 FPS :D Dopiero na średnich stabilne 60 włazi.
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 2 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2015 Mam problem pomoże ktoś? Gdy chce odpalić Wiedzmina ikonke, to laduje sie, w menadzeze zadan jest proces wiedzmina ale tylko przez 3-4 sek. Po tym juz to samo i tak wkolko, a dodam ze wczesniej normalnie sie odpalila. Edit: Zrobione już.
Waski Opublikowano 3 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2015 OD siebie nie polecam gierki :/ straszna fantastyka
Właściciel GET Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Właściciel Opublikowano 4 Lipca 2015 Jeśli ktoś lubi realistyczne, no to ok. Ja wcale nie uważam, aby to była mega fantastyka. To jest po prostu opowieść na podstawie książki Sapkowskiego, dalsza kontynuacja o czarodziejach, Bogach, przeklętych ludziach. 1
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Gra wydana - temat nieaktualny, przenoszę do archiwum!
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi