Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 8 Marca 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) Wpadłem na pomysł rywalizacji miedzy graczami a adminami - tak na początek. Kto by zagrał taki meczyk admin vs gracze ? Mamy na fragach lepszych graczy czy adminów ? Oczywiście skład np 8vs8 +serwer glosowy dla @ i graczy Kto za , kto przeciw ? , za jakis miesiąc mógłbym zorganizować taki mecz , oczywiscie .cfg serwera - ESL Na moje byłejj sieci stało sie to później standardem , fajnie gdyby sie tuaj wyłoniło kilkunastu zwolenników mixów ( którzy chcieli by sprawdzić skilla i pograc naprawdę z czystym serwerem nawet bez amxmoda ) Mysle ze tutaj pojawią sie gracze głownie FFA (U mnie byl serwer mixowy i powiem wam ze nawet ten serwer wypożyczaliśmy za sianko innym [dla sieci +finanse +reklama] ) A jesli nie , to chociaz jednorazowy meczyk Edytowane 8 Marca 2021 przez Hak3R 3 3
TITAN'S Opublikowano 8 Marca 2021 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2021 Hmmm dobry pomysł zagrałbym tak sobie nie ukrywam jeszcze komentator i lecimy na dreamhack'a!!!! XD 1
Legendarny Fragowicz Sorry :) Opublikowano 8 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2021 Mogę zebrać ekipę 5 graczy, którzy admini się z nami zmierzą? 1 1
Legendarny Fragowicz Kubuś :> Opublikowano 8 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2021 @ Sorry :) 4 będzie robić za ciebie xDD Ogólnie co do pomysłu to jestem za. 6 godzin temu, Hak3R napisał: Oczywiście skład np 8vs8 nie lepiej klasyczne 5v5 ? 8+ robi się lekki tłok Myślę, że można nawet jakiś mały turniej zrobić, ale to zależy od liczby chętnych 2
TITAN'S Opublikowano 8 Marca 2021 Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2021 @ Jagermeister Jestem za żeby było tylko 5 osób i też żeby zrobić turniej :DDDD 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2021 36 minut temu, Jagermeister napisał: Ogólnie co do pomysłu to jestem za. nie lepiej klasyczne 5v5 ? 8+ robi się lekki tłok Myślę, że można nawet jakiś mały turniej zrobić, ale to zależy od liczby chętnych Mozna 5vs5 ale z doswiadczenia wiem ze grajac na 2 bsy ( a tak bysmy grali) - 5 osob na obrone 2 bsów to malo :D- mozna przedyskutowac liczbe graczy
Zasłużony Fragowicz chicken Opublikowano 8 Marca 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2021 Spoko pomysł, brawa za kreatywność Od siebie dorzucę nagrodę dla zwycięzców w postaci vipa na dowolnym serwerze na 14dni. 1 2
Grzesiuu Opublikowano 8 Marca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2021 Piszę się na taką zabawę tylko kwestia czasu i dobrze zorganizowana dla wszystkich tego czasu sadze że jest to do doglądania ( chodzi mi że tak jak ja pracuję na zmiany 1/2 i najbardziej pasuje mi weekend) 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) 5 minut temu, Grzesiuu napisał: Piszę się na taką zabawę tylko kwestia czasu i dobrze zorganizowana dla wszystkich tego czasu sadze że jest to do doglądania ( chodzi mi że tak jak ja pracuję na zmiany 1/2 i najbardziej pasuje mi weekend) Tak , zgodnie z zasada mecz organizowany był by w sobote/niedziele ok 20:00 Narazie chce sie dowiedziec kto bylby mniej wiecej chetny , ale widze ze uzbieralibysmy teamy , wiec pewnie za jakis miesiac pokaze sie temat z zapisem oficjalnym + potwierdzeniem uczetnictawa , + ip serwer na haslo ktore podane zostaloby 15 min przed meczem w temacie oficjalnych zapisów + serwer glosowy , mozna wykorzystac TS FG Edytowane 8 Marca 2021 przez Hak3R
Administrator Główny gtx Opublikowano 8 Marca 2021 Administrator Główny Opublikowano 8 Marca 2021 2 godziny temu, Hak3R napisał: Mozna 5vs5 ale z doswiadczenia wiem ze grajac na 2 bsy ( a tak bysmy grali) - 5 osob na obrone 2 bsów to malo Może i tak, ale właśnie w taki sposób wyglądają mixy bądź wyglądały, bo już ich nie gram. Jest 5on5 i zawsze 2 kryło jeden, a 2 drugi bs i ostatni był na środku bądź kryło się bsy 3/2. 10 godzin temu, Hak3R napisał: ( którzy chcieli by sprawdzić skilla i pograc naprawdę z czystym serwerem nawet bez amxmoda ) Oczywiście że bez, na tym właśnie polegały mixy w 1.6, tam amxa nie było, tylko cfg i rcon. Pomysł sympatyczny, natomiast jak sięgnę pamięcią średnio wychodziła organizacja takiego meczyku czy turnieju w 1.6 właśnie, aczkolwiek jestem za i trzymam kciuki. 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2021 7 godzin temu, gtx napisał: Może i tak, ale właśnie w taki sposób wyglądają mixy bądź wyglądały, bo już ich nie gram. Jest 5on5 i zawsze 2 kryło jeden, a 2 drugi bs i ostatni był na środku bądź kryło się bsy 3/2. Oczywiście że bez, na tym właśnie polegały mixy w 1.6, tam amxa nie było, tylko cfg i rcon. Pomysł sympatyczny, natomiast jak sięgnę pamięcią średnio wychodziła organizacja takiego meczyku czy turnieju w 1.6 właśnie, aczkolwiek jestem za i trzymam kciuki. Wiec pewnie bedzie 5vs5 - wiem @ gtx ze tak sie grało bo do dzis lezy na dysku cfg ESL5on5 xDD Moze nie tyle turniej , bo wlasnie to jest ciezko dogadac bo ludzie najpierw pisza ze beda a pozniej nie ma ich - moze popostu narazie 1 meczyk , a pozniej moze kolejne , - ale raczej juz nie o nagrody u mnie jak sie znalezli mixerzy to pozniej codziennie grali , serwer mialbyc postawiony na 1 mecz , a zostal jako sieciowy na mixy Najlepsze jest to ze pozniej to juz sami sie tam zbierali.
TITAN'S Opublikowano 9 Marca 2021 Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2021 Może najlepiej przedyskutować jaki komu najlepiej termin pasuje bo w sobote nie moge jedynie w niedziele
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 9 Marca 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2021 2 godziny temu, TITAN'S napisał: Może najlepiej przedyskutować jaki komu najlepiej termin pasuje bo w sobote nie moge jedynie w niedziele Mysle ze dla wiekszosci niedziela bedzie oki
Legendarny Fragowicz Sorry :) Opublikowano 9 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Marca 2021 Mi pasuje niedziela, godzina 18-19 . Zbiorę 5 osób, kto na stopro też zbierze 5 i zagra z nami? 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2021 Ja , hops , mysle ze jeszcze 3 osoby to sie znajda z grona adminow
PSINA❤ Opublikowano 10 Marca 2021 Wykluczony Opublikowano 10 Marca 2021 Spoko pomysł Fajną sprawą też by był turniej w którym rywalizowały by ze sobą serwery ( a dokładnie admini) np. only AWP vs Arenki 1
TITAN'S Opublikowano 10 Marca 2021 Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2021 @ Sorry :) Mi bardziej tak 20 pasuje bo o 19 to jeszcze będe wracał
Grzesiuu Opublikowano 10 Marca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2021 1 godzinę temu, Hak3R napisał: Ja , hops , mysle ze jeszcze 3 osoby to sie znajda z grona adminow Mogę dołączyć :) 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 10 Marca 2021 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2021 Mamy 3 adminów , jeszcze 2 , mecz bylby za jakis miesiac Dokladnie ustalimy date , glosowy wejdziemy na TS FG , a serwer na mixa ogarne amx_off skill_on
Legendarny Fragowicz Sorry :) Opublikowano 10 Marca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Marca 2021 Za miesiąc? zbierzcie się na tą niedzielę, serwer załatwię.
Rekomendowane odpowiedzi