Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Wpadłem na pomysł rywalizacji miedzy graczami a adminami :) - tak na początek.

Kto by zagrał taki meczyk admin vs gracze ? :) Mamy na fragach lepszych graczy czy adminów ?

Oczywiście skład np 8vs8 +serwer  glosowy dla @ i graczy

Kto za , kto przeciw ? , za jakis miesiąc mógłbym zorganizować taki mecz , oczywiscie .cfg serwera - ESL
Na moje byłejj sieci stało sie to później standardem , fajnie gdyby sie tuaj wyłoniło kilkunastu zwolenników mixów
( którzy chcieli by sprawdzić skilla i pograc naprawdę z czystym serwerem nawet bez amxmoda :D )

Mysle ze tutaj pojawią sie gracze głownie FFA :)
(U mnie byl serwer mixowy i powiem wam ze nawet ten serwer wypożyczaliśmy za sianko innym  [dla sieci +finanse +reklama] )
A jesli nie , to chociaz jednorazowy meczyk :D

cs-1.6-android-counter-strike-download-9

Edytowane przez Hak3R
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Hmmm dobry pomysł zagrałbym tak sobie nie ukrywam jeszcze komentator i lecimy na dreamhack'a!!!! XD

• Serduszko fragowe (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mogę zebrać ekipę 5 graczy, którzy admini się z nami zmierzą? :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@ Sorry :) 4 będzie robić za ciebie xDD

Ogólnie co do pomysłu to jestem za.

6 godzin temu, Hak3R napisał:

Oczywiście skład np 8vs8

nie lepiej klasyczne 5v5 ? 8+ robi się lekki tłok

Myślę, że można nawet jakiś mały turniej zrobić, ale to zależy od liczby chętnych

• Serduszko fragowe (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
36 minut temu, Jagermeister napisał:

Ogólnie co do pomysłu to jestem za.

nie lepiej klasyczne 5v5 ? 8+ robi się lekki tłok

Myślę, że można nawet jakiś mały turniej zrobić, ale to zależy od liczby chętnych

Mozna 5vs5 ale z doswiadczenia wiem ze grajac na 2 bsy ( a tak bysmy grali) -  5 osob na obrone 2 bsów to malo :D- mozna przedyskutowac liczbe graczy :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Spoko pomysł, brawa za kreatywność ;)

Od siebie dorzucę nagrodę dla zwycięzców w postaci vipa na dowolnym serwerze na 14dni.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 2
Opublikowano

Piszę się na taką zabawę :)) tylko kwestia czasu i dobrze zorganizowana dla wszystkich tego czasu :) sadze że jest to do doglądania ;) ( chodzi mi że tak jak ja pracuję na zmiany 1/2 i najbardziej pasuje mi weekend) 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Grzesiuu napisał:

Piszę się na taką zabawę :)) tylko kwestia czasu i dobrze zorganizowana dla wszystkich tego czasu :) sadze że jest to do doglądania ;) ( chodzi mi że tak jak ja pracuję na zmiany 1/2 i najbardziej pasuje mi weekend) 

Tak , zgodnie z zasada mecz organizowany był by  w sobote/niedziele ok 20:00

Narazie chce sie dowiedziec kto bylby mniej wiecej chetny , ale widze ze uzbieralibysmy teamy , wiec pewnie za jakis miesiac pokaze sie temat z zapisem oficjalnym + potwierdzeniem uczetnictawa , + ip serwer na haslo ktore podane zostaloby 15 min przed meczem w temacie oficjalnych zapisów  + serwer glosowy , mozna wykorzystac TS FG

Edytowane przez Hak3R
  • Administrator Główny
Opublikowano
2 godziny temu, Hak3R napisał:

Mozna 5vs5 ale z doswiadczenia wiem ze grajac na 2 bsy ( a tak bysmy grali) -  5 osob na obrone 2 bsów to malo :D

Może i tak, ale właśnie w taki sposób wyglądają mixy bądź wyglądały, bo już ich nie gram.

Jest 5on5 i zawsze 2 kryło jeden, a 2 drugi bs i ostatni był na środku bądź kryło się bsy 3/2.

10 godzin temu, Hak3R napisał:

( którzy chcieli by sprawdzić skilla i pograc naprawdę z czystym serwerem nawet bez amxmoda :D )

Oczywiście że bez, na tym właśnie polegały mixy w 1.6, tam amxa nie było, tylko cfg i rcon.

Pomysł sympatyczny, natomiast jak sięgnę pamięcią średnio wychodziła organizacja takiego meczyku czy turnieju w 1.6 właśnie, aczkolwiek jestem za i trzymam kciuki.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
7 godzin temu, gtx napisał:

Może i tak, ale właśnie w taki sposób wyglądają mixy bądź wyglądały, bo już ich nie gram.

Jest 5on5 i zawsze 2 kryło jeden, a 2 drugi bs i ostatni był na środku bądź kryło się bsy 3/2.

Oczywiście że bez, na tym właśnie polegały mixy w 1.6, tam amxa nie było, tylko cfg i rcon.

Pomysł sympatyczny, natomiast jak sięgnę pamięcią średnio wychodziła organizacja takiego meczyku czy turnieju w 1.6 właśnie, aczkolwiek jestem za i trzymam kciuki.

Wiec pewnie bedzie 5vs5 - wiem @ gtx ze tak sie grało bo do dzis lezy na dysku cfg ESL5on5 xDD

Moze nie tyle turniej , bo wlasnie to jest ciezko dogadac bo ludzie najpierw pisza ze beda a pozniej nie ma ich :P - moze popostu narazie 1 meczyk , a pozniej moze kolejne , - ale raczej juz nie o nagrody :) u mnie jak sie znalezli mixerzy to pozniej codziennie grali , serwer mialbyc postawiony na 1 mecz , a zostal jako sieciowy na mixy :D Najlepsze jest to ze pozniej to juz sami sie tam zbierali.

Opublikowano

Może najlepiej przedyskutować jaki komu najlepiej termin pasuje bo w sobote nie moge jedynie w niedziele

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
2 godziny temu, TITAN'S napisał:

Może najlepiej przedyskutować jaki komu najlepiej termin pasuje bo w sobote nie moge jedynie w niedziele

Mysle ze dla wiekszosci niedziela bedzie oki :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mi pasuje niedziela, godzina 18-19 .

Zbiorę 5 osób, kto  na stopro też zbierze 5 i zagra z nami?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja , hops , mysle ze jeszcze 3 osoby to sie znajda z grona adminow :)

Opublikowano

Spoko pomysł;) Fajną sprawą też by był turniej w którym rywalizowały by ze sobą serwery ( a dokładnie admini) np. only AWP vs Arenki 

Opublikowano
1 godzinę temu, Hak3R napisał:

Ja , hops , mysle ze jeszcze 3 osoby to sie znajda z grona adminow :)

Mogę dołączyć :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mamy 3 adminów , jeszcze 2 :) , mecz bylby za jakis miesiac :) Dokladnie ustalimy date , glosowy wejdziemy na TS FG , a serwer na mixa ogarne :)
amx_off

skill_on

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Za miesiąc? zbierzcie się na tą niedzielę, serwer załatwię.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności