PSINA❤ Opublikowano 26 Lutego 2021 Wykluczony Opublikowano 26 Lutego 2021 Nie jestem adminem z tego serwera, ale chciałbym ci sprostować dwie rzeczy 1) Admin nie ma obowiązku upominać gracza przed nadaniem bana lub kicka. 2) ciesz się, że po słowach "masz małego" nie dał ci bana tylko miał dystans do siebie. Ruku, 26 Lutego 2021 Twój post nie wnosi nic nowego do tematu, takie uwagi powinni pisać opiekunowie, sędziowie lub admini banujący. Robisz niepotrzebne zamieszanie 2 1 3
ScarletBlade Opublikowano 26 Lutego 2021 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Obraził mnie : ,, jesteś chujowy, naucz sie grac" I już 5 min temu usunalem kwestie dotyczaca upminania gracza, po przeczytaniu regulaminu, odśwież stronę. Edytowane 26 Lutego 2021 przez ScarletBlade 1
ZKKF oreo. Opublikowano 26 Lutego 2021 ZKKF Opublikowano 26 Lutego 2021 24 minuty temu, ScarletBlade napisał: Za to dostalem muta na 360 min, a caly serwer sie z niego mimo to smial ze zachowal sie jak załośnie wiec pepe wyszedl ze serwera jak zapłakane niemowle. Jezli by nie zaczał, rozumiem moja wina, ale jezeli chcial pokazac jaki jest cwaniak to niech sie potem nie obraza i sam nie zaczyna. Proszę dorosnąć! Something's wrong, I can feel it. Ja rozumiem, że tobą targają emocje ale takim zachowaniem nigdy nic w życiu nie ugrasz. Po co wchodzisz na forum i w skardze śmiejesz się z admina??? Nie rozumiem tutaj twojej logiki. Na przyszłość lepiej abyś zachował takie bezsensowne komentarze dla siebie. Nie mogłeś jak normalny człowiek napisać, że po prostu wyszedł z serwera? Ruku, 26 Lutego 2021 Nie wypowiadaj się w tematach które nie dotyczą Ciebie oraz jeśli nie masz nic ważnego do przekazania w danej sprawie. 2 1
ScarletBlade Opublikowano 26 Lutego 2021 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) Do Psina: 1) Nie jesteś adminem tego serwera ani właścicielem serwerowni, nie powienieneś się wypowiadać 2) Rozumiem, że nie odświeżyłeś strony ale jeżeli chciałeś mnie upomnieć mogłeś napisać mi prywatną wiadomość, chciałeś pokazać swoja wyższość, panuj nad ego. 3) do Twojego drugiego punktu : ,,ciesz się ......" to oficjalne podanie, powinienes byc obiektywny na dany temat przy czym się nie powinieneś wypowiadać ze swoim własnym zdaniem zwłaszacza jezeli temat nie dotyczy Ciebie. 8 minut temu, crunchy oreo napisał: Something's wrong, I can feel it. Ja rozumiem, że tobą targają emocje ale takim zachowaniem nigdy nic w życiu nie ugrasz. Po co wchodzisz na forum i w skardze śmiejesz się z admina??? Nie rozumiem tutaj twojej logiki. Na przyszłość lepiej abyś zachował takie bezsensowne komentarze dla siebie. Nie mogłeś jak normalny człowiek napisać, że po prostu wyszedł z serwera? Masz rację, musze to wziać w cytat gdyż to są słowa jednej z osob po wyjsciu admina. Moja opinia znajduje sie pod dowodem jako część nieoficjalna Edytowane 26 Lutego 2021 przez ScarletBlade
Frostyy Opublikowano 26 Lutego 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2021 @ pepe Ruku, 26 Lutego 2021 Od oznaczania osób w takich tematach są opiekunowie, lub sędziowie ocen. Nie wypowiadaj się w tematach które Ciebie nie dotyczą. 2
ScarletBlade Opublikowano 26 Lutego 2021 Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2021 (edytowane) 13 minut temu, crunchy oreo napisał: Something's wrong, I can feel it. Ja rozumiem, że tobą targają emocje ale takim zachowaniem nigdy nic w życiu nie ugrasz. Po co wchodzisz na forum i w skardze śmiejesz się z admina??? Nie rozumiem tutaj twojej logiki. Na przyszłość lepiej abyś zachował takie bezsensowne komentarze dla siebie. Nie mogłeś jak normalny człowiek napisać, że po prostu wyszedł z serwera? A i to : ,, Na przyszłość lepiej abyś zachował takie bezsensowne komentarze dla siebie. Nie mogłeś jak normalny człowiek...." . Jak widzę ty nie dodajesz komentarzy na temat czyjegos zachowania wiec jestes odpowiednia osoba do oceny mojego? Czekam na rekacje wlasciciela serwerowni, on powienin rozwazyc zachowanie admina pepe, a nie panowie ktorzy się udzielaja w odpowiedziach. Proszę sie nie mieszac w nie swoja sprawe Edytowane 26 Lutego 2021 przez ScarletBlade 1 1
Rekomendowane odpowiedzi