kicha original {R} Opublikowano 10 Lutego 2021 Wykluczony Opublikowano 10 Lutego 2021 Nick podczas gry: kicha originalNick admina: DamoPowód bana: obrażanie admina na forumData zdarzenia: xx xx 2020Opis zdarzenia: zaczęło się od konfliktu z czekoladką w grze przez mikro przekomarzaliśmy się aż pozwoliłem sobie na zbyt wiele za co dostałem bana bodajże na tydzień z czym poszedłem na forum gdzie w dyskusje wdałem się z Damo po czym dołączył się danse komentarzem że chyba zasłużyłem na miesięcznego bana wtedy nie wytrzymałem i obraziłem danse cała akcja działa się na forum co poskutkowało permanentnym banem na zm mode i na forum nie miałem jak się odwołać nie miałem jak przeprosić nigdy nie grałem na cheatach moim problemem był niewyparzony język wierzę że jest szansa abym powrócił do społeczności zm proszę o pozytywne rozpatrzenie sprawy dziękuje pozdrawiam. Ps. jest to bardzo ogólnikowe przedstawienie sprawy z uwagi na bardzo odległy czas w którym się to działo.. 2 1
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 10 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2021 Kolego, reset banów przecież był, jesteś wolny. 8
kicha original {R} Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Wykluczony Opublikowano 10 Lutego 2021 tak się składa że miałem bana po pierwszym wejściu dzisiaj teraz wchodzę i jest normalnie więc nie wiem o co chodzi
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 10 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2021 No tak, bo został przeze mnie zdjęty. P.S. konto forumowe @ grubakicha też jest odbanowane. 1
kicha original {R} Opublikowano 10 Lutego 2021 Autor Wykluczony Opublikowano 10 Lutego 2021 Dziękuje ślicznie wracam do gry!
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 10 Lutego 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi