Skocz do zawartości

Skarga na administratora

Lana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: opiekuna / admina / gracza
Nick podczas gry: Lana
Nick osoby oskarżonej: worst player ever 
Dlaczego składasz skargę: Piszę skargę z kilku powodów po pierwsze zostałem zbanowany permanentnie za to że powiedziałem do niego "Wiesz chyba masz zły dzień idź sobie pograj w anime" po drugie za to że zostałem przez niego zwyzywany za "NADUŻYWANIE MIKROFONU" Wolał bym dostać mute... po trzecie zostałem dwukrotnie wyrzucony z serwera za uwaga "DEBILIZM" debilizm, Za to że nie zaufałem że ma admina bo skąd miałem wiedzieć grałem zaledwie 10 godzin na serwerach społeczności a skoro nie miał admina obok nicku to mu nie zaufałem po trzecie zostałem zwyzywany na czacie przez innego gracza podczas gdy Administrator był na serwerze dosłownie po chwili za powiedzenie "Ten typek jest odje#any imo" dostałem kicka.
Data zdarzenia: sobota, 23:17 2.01.2021
Opis zdarzenia: Oskarżam za bezpodstawne wyrzucanie z serwera z bezsensowym powodem, za nie adekwatnego bana dla danej sytuacji 
Dowód: Dam ssyspacer.pngspacer.png

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

No witam, czekałem na Ciebie, już myślałem, że się nie doczekam... Chyba jednak nie możesz wejść teraz na pozostałe mirki, co? Kolejna wygrana w mojej kieszeni.
Patrząc na zawartość tej skargi mogę jedynie stwierdzić, że jednak nie popełniłem błędu dając Tobie bana, bo nieźle starasz się kręcić faktami. Za samo takie zdanie perma byś nie dostał.
Nie będę się zbyt mocno rozpisywał, ale zacznijmy od początku, kiedy spotkałem Ciebie na serwerze chyba z dzień czy dwa przed tym zdarzeniem robiłeś dosłownie to samo - obrażałeś graczy, wielokrotnie podważałeś sobie mój autorytet, tamtego dnia jednak odpuściłem sobie z karą, bo nie było warto, wyśmiałem to. Sytuacja z Twojego bana wygląda jednak nieco inaczej i nie jest tak kolorowa jak to sam oznaczasz. Zacznijmy od "aktywnego bana" - sam na serwerze przyznałeś się, że zostałeś zbanowany u nas za WH i "grałeś na naszych pozostałych serwerach bez żadnego problemu" co potwierdziło kilka osób znajdujących się na serwerze i co samo w sobie jest karane banem permanentnym, ale Twój się tylko o to ociera, tak dla uzasadnienia.
Głównym powodem dla którego zostałeś zbanowany permanentnie jest Twoje karygodne wręcz zachowanie, ciągle obrażasz graczy, masz śliskie podejście i całkowity brak szacunku do Administracji, grupujesz się z ziomkami na serwerze i nie dość, że robicie kompletny syf, to jeszcze nadużywacie komendy !voteban i mieszacie w to niewinnych ludzi. Nie będę pozwalał na takie rujnowanie naszych serwerów, a sam atak personalny na mnie to już tylko wisienka na tym torcie. Patrząc na Twoje zachowanie sprzed kilku dni wiedziałem, że po krótkoterminowym banie i tak się niczego nie nauczysz, więc postanowiłem pozbyć się Ciebie na zawsze.

tl;dr - Ty masz NASZ regulamin i NASZYCH ludzi w piździe, to ja mam w piździe Ciebie, a wtedy masz przejebane. Moim osobistym zadaniem jest wyplewienie całego pseudouprzywilejowanego ścierwa z naszej sieci, a ty (tak) niestety się pod to kwalifikujesz.

Nie mam zamiaru więcej z Tobą dyskutować, jak i dopilnuję też, żebyś nie znalazł się na liście odbanowanych przy następnym resecie SBansa.
Zjeby OUT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności