Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za 2 bana tego samego dnia za to samo, naprawdę dobra administracja, która nie potrafi siebie nawzajem poinformować że dana osoba dostała już bana, wcześniej dostałem bana od Damo na 4h za mój wyczyn (bugowanie) po czym skończył się ban, wbijam żeby znowu pograć OGARNIĘTY, a tu cyk danse. wlepia mi kolejnego bana na 10h pomimo, że już dostałem wcześniej od Damo, to co jak wbiję teraz na serwer to jeszczeniu Heniu, Arek i Warszawa muszą mi dać po banie, żebym mógł w końcu normalnie pograć?

Opublikowano
1 minutę temu, moonlight napisał:

jeszcze ja Ci dam

Stań w kolejce kolego, aktualnie jesteś 4 na liście zaraz po Arku, Heniu i Warszawie ^^ XD

• Śmiech 2
Opublikowano
Teraz, SPORTOWA WARSZAWA (L) napisał:

To koleżanka..

oh przepraszam, mój błąd

1 minutę temu, danse. napisał:

Luzik, zawsze do usług.

Czyli co? Mam czekać, aż skończy się ban, wbić na serwer i czekać, aż znowu zostanę przez kogoś zbanowany, bo nie potraficie się poinformować?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
Teraz, Xaoo napisał:

oh przepraszam, mój błąd

Czyli co? Mam czekać, aż skończy się ban, wbić na serwer i czekać, aż znowu zostanę przez kogoś zbanowany, bo nie potraficie się poinformować?

Nie no, potrafimy, tylko po prostu poprzednie 4 godziny wydawało mi się mało, no i te kiepskie teksty po moim wejściu na serwer również Tobie nie pomogły, pasuje?

Opublikowano
Teraz, maks0033 napisał:

@ Xaoo  polecam napisać prośbę o ub w odpowiednim dziale, tak będzie szybciej i łatwiej.

Napisać napiszę, ale to zaraz, bo chcę się dowiedzieć jak tutaj administracja się informuje o danych banach, rzeczach itd skoro potrafią dać nawet 2 bany za to samo w ten sam dzień

1 minutę temu, danse. napisał:

Nie no, potrafimy, tylko po prostu poprzednie 4 godziny wydawało mi się mało, no i te kiepskie teksty po moim wejściu na serwer również Tobie nie pomogły, pasuje?

Jakie kiepskie teksty? Pisałem cokolwiek w twoim kierunku, czy do Niedźwiedzia? To już nie mogę pisać do innych graczy, bo Tobie się to nie podoba? 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano
1 minutę temu, Xaoo napisał:

Napisać napiszę, ale to zaraz, bo chcę się dowiedzieć jak tutaj administracja się informuje o danych banach, rzeczach itd skoro potrafią dać nawet 2 bany za to samo w ten sam dzień

Jakie kiepskie teksty? Pisałem cokolwiek w twoim kierunku, czy do Niedźwiedzia? To już nie mogę pisać do innych graczy, bo Tobie się to nie podoba? 

Otóż odpowiadam - pierwszego bana dostałeś od Damo, z którym wtedy siedziałem na TS i poszedł on z mojego polecenia. Gdybyś może okazał odrobinkę skruchy, to ten drugi ban by nie padł, innymi słowy - lekkie przedłużenie kary za kiepskie zachowanie, już rozumiesz? Wybacz, ale Twoje "stawianie oporu" mam całkowicie gdzieś i praktycznie w ogóle mnie nie rusza. Pisać możesz, ale CO piszesz również ma znaczenie. Jak już masz siać ferment, to przynajmniej rób to tak, żebym JA tego nie widział, czaisz? 

• 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności