PaLadyn Opublikowano 28 Maja 2020 Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) Nick podczas gry: PaladynNick admina: DamoPowód bana: Wstaw 5 ssowData zdarzenia: 14.05.2020Opis zdarzenia: Na jeden z map nie pamietam juz ktora to byla, po kilku minutach pojawil sie, Damo i tak poprostu dal mi bana perm po to zebym wstawil 5 ssow. Tak wiec wrzucam ponizej 5 ssow i czekam na decyzje. Jezeli bedzie pozytywna rowniez napisze skarge o bana perma gdzie mam wrzucic 5 ssow, gdy forum nie bylo czynne dnia 14.05 i bardzo dobrze administrator o tym wiedzial ze nie bede mial gdzie wrzucic ssow. Pozdrawiam. HalfLife04.tga HalfLife03.tga HalfLife02.tga HalfLife01.tga HalfLife00.tga Edytowane 28 Maja 2020 przez PaLadyn
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 28 Maja 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2020 22 minuty temu, PaLadyn napisał: i bardzo dobrze administrator o tym wiedzial ze nie bede mial gdzie wrzucic ssow. Przestań pleść takie głupoty bo zrobiłem Ci screeny w momencie kiedy forum jeszcze było aktywne. Ponadto zdążyłeś napisać temat, który cały czas wisi, proszę bardzo: A screeny wrzucamy tutaj: https://fragujemy.com/forum/204-wstawienie-screenshotów/
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 28 Maja 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 3
Rekomendowane odpowiedzi