Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkim, bardzo serdecznie, mam na imię Bartosz, dla znajomych Barton.

Kończę 8 maja 22 lata co nie wieje optymizmem z racji tylu wiosen za mną :)

Głównie w życiu zajmuję się pracą,na stanowisku lidera w dość dużej firmie z racji swoich obowiązków które w większości wykonuje w domu na komputerze mam dużo czasu,żeby grać z wami na naszych ulubionych serwerach ?

Mieszkam sobie w pobliskiej miejscowości obok Częstochowy z moją ukochaną... sunia, która wabi się nela i jest maltańczykiem.

Spróbuję przedstawić moje zainteresowania,chociaż za dużo ich nie mam, ale postaram się coś wymyślić, uwielbiam chodzić na siłownię, pływać, jeździć autem, czytać książki i oczywiście grać z wami w naszego kochanego cska ?

Mogę o sobie jeszcze powiedzieć, że jestem osobą komunikatywną, nietuzinkowa, ze słabym poczuciem humoru, ale jak to się mówi do każdego przemawia inne poczucie humoru, określając swoją osobę z poziomu optymisty lub pesymisty, jestem w stu procentach tą pierwszą osobą ?

Ohhhh,chyba już o mnie trochę wiecie, ale jeżeli chciałbyś a najlepiej chciałabyś mnie lepiej poznać i pogadać to zapraszam na serwer onlymirage 64 tic, uwzględniając, że może to czytać nowa osoba to zapraszam Ciebie szczególnie, pełno samych pozytywnych osób, super atmosfera, na pewno będziesz w tej społeczności przyjęty z otwartymi ramionami.

Pozdrawiam serdecznie. 

Najlepszy fragowicz DisneyFlowek ??

• Serduszko fragowe (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

witaj :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Cześć, 

Prawdziwą zmianę poczujesz, jak wybije ćwierćwiecze :D 

Edytowane przez Looko.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Witam my się znamy Mirka 64 , a co mogę powiedzieć to powiem w ten sposób. Witaj w naszych progach czuj się dobrze i strzelaj mnóstwo fragów i zapraszam do miłej zabawy na naszych serwerkach :)

Z pozdrowieniami Wersik ;)

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Witamy na Fragujemy.com ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Cześć :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Cześć :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Siema witaj na FG :D

Opublikowano

Cześć :) 

20 godzin temu, DisneyFlowek napisał:

czytać książki

+ za czytanie książek :P

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witamy na Fragujemy.com

Opublikowano

Drogi Fragowiczu

Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci!

[!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.

• 7 miesięcy temu...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Ustrzel fraga! (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności